Nielsen sammenligner æbler med appelsiner, podcasting med blogging

Æbler til appelsiner

Som med min post tidligere på 'rør' når jeg fylder på Internettet, overrasker det mig altid, når folk, der hævder at være eksperter, står op og siger noget virkelig dumt. Nielsen frigav for nylig en sammenligning af Podcast-brugere med Blogging. Dette er en meget bizar sammenligning. Podcast-brugere er forbrugere, og bloggere er leverandører. Hvordan i verden forholder de sig? Fordi begge bruger internettet? Et andet eksempel på, hvordan almindelige medier ikke har en anelse ...

På en lignende note fik jeg en omtale den Seths blog efter en diskussion af ABCs (Audit Bureau of Circulation) stadigt udviklende regler, der gør det muligt for aviser at få bedre tal, mens cirkulationer fortsætter med at nedgang.

2 Kommentarer

 1. 1

  Jeg tror, ​​det er nødvendigt med en afklaring vedrørende din æble-til-appelsin-kommentar. Ja, mens lyttere til podcasts er forbrugere, og forfattere af blogs er producenter, er det ikke også sandt, at skabere af podcasts er producenter? Hvis denne logik er gyldig (og det synes jeg bestemt ikke), synes en Nielsen-sammenligning baseret på forskellige producenttyper eller forskellige forbrugere at være passende. Jeg indrømmer, at jeg ikke har set Nielsen-undersøgelsen, som du henviste til, men jeg formoder, at deres sammenligning ikke var så afbrudt som du antyder. Ja, mainstream-medierne får det ofte ikke, når det kommer til webleveret indhold, men jeg synes i dette tilfælde din kritik er alt for hård.

  • 2

   Hej Neal,

   Der er et link til Nielsen artikel i indlægget. Her er et uddrag: "Flere mennesker har downloadet en podcast for nylig, end de har offentliggjort en blog eller deltager i online dating, ifølge en ny undersøgelse foretaget af Nielsen // NetRatings."

   Jeg står ved æblerne til appelsiner ... det er en ganske ubrugelig sammenligning. Jeg sætter pris på, at du kom forbi og kommenterede dog! Jeg er sikker på, at du finder et ton mere forfærdelige sammenligninger på mit websted end Nielsen. 🙂

   Varmeste hilsen
   Doug

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.