Linq: Din udbyder af NFC-visitkortprodukter

Linq NFC-visitkort

Hvis du har været læser af mit websted i lang tid, ved du, hvor begejstret jeg bliver over forskellige slags visitkort. Jeg har haft post-it-seddelkort, firkantede kort, metalkort, laminerede kort ... Jeg nyder dem utroligt godt. Selvfølgelig, med lockdowns og manglende evne til at rejse, var der ikke meget behov for visitkort. Nu hvor rejsen åbner sig, besluttede jeg dog, at det var tid til at opdatere mit kort og få nogle på bestilling.

En ting, jeg altid er bange for, er, hvor mange visitkort jeg skal købe, og hvor mange jeg skal medbringe til hver begivenhed. Indtil jeg skete Linq. Linq har en unik række digitale visitkortprodukter, der har NFC indlejret. Hvis du har fulgt mig et stykke tid, ved du, at jeg tidligere har eksperimenteret med et sæt NFC-kort, men det fungerede ikke. Virksomheden havde mange problemer med at udskrive dem, og derefter var destinationswebadressen mindre end usædvanlig.

Linq er anderledes ved at inkorporere en mobilapp til at opbygge en gratis grundlæggende destinationsside (eller betalt side med nogle gode opgraderinger) samt en række enheder, du kan købe, der er NFC-indlejret. Din destinationsside kan have dine sociale profillink, betalingslink (Venmo, PayPal eller CashApp) og gøre det muligt for din besøgende at downloade dit kontaktkort for at føje dig direkte til deres kontakter.

Med Linq Pro, et abonnement på deres Leap-produkt, kan du også:

  • Indstil en destinationsside, du vil have inden for Leap valgmuligheder.
  • Føj yderligere indhold til din Linq-destinationsside. Jeg tilføjede en YouTube-video, men du kan også tilføje mødelinks, Spotify eller en Soundcloud-afspiller.
  • Føj en formular til din side for at registrere yderligere oplysninger.

Med deres Premium-kort og nogle tilpasninger var jeg i stand til at opbygge en brugerdefineret visitkort med mit logo på det (foto ovenfor), at jeg simpelthen kan holde fast i min telefonetui og derefter trække ud, når nogen spørger, eller jeg tilbyder mit kort. I stedet for at give hver enkelt et visitkort kan jeg trykke på det på deres telefon, eller de kan scanne QR-koden på bagsiden, og de bringes til en destinationsside med alle mine oplysninger samt et link til download af kontaktpersoner for at importere min kontaktoplysninger direkte til deres telefon!

Douglas KarrLandingsside på Linq

NFC integrerede digitale visitkortprodukter

Linq tilbyder ikke kun det premium-kort, jeg købte, de har faktisk et stort udvalg af produkter at vælge imellem:

  • Linq-kort - en række muligheder for kort til engangsbrug, hvor du kan få dem almindelige, få dit logo trykt på dem eller have et helt brugerdefineret design.
  • Linq armbånd - et simpelt armbånd, der er NFC indlejret ... tryk bare på armbåndet med din telefon, så destinationssiden åbnes.
  • Linq Band til Apple Watch - et Apple Watch-bånd, der er NFC-indlejret ... tryk bare på båndet med din telefon, så destinationssiden åbnes.
  • Link Hub - Et desktop- eller bordhub, der er NFC-aktiveret, og som har en QR-kode til folk, der besøger dit skrivebord eller stand.
  • Link Tryk på - En sej lille NFC-knap, som du kan fastgøre på bagsiden af ​​din telefon eller etui. Disse kan også tilpasses med en QR-kode eller dit logo.

Linq for hold

Linq for teams giver dig mulighed for at spore dine teams netværksydelse, når de distribuerer deres kontaktoplysninger til andre.

Linq for begivenheder

Hvis du kører en social begivenhed, tilbyder Linq badges og nav til deltagere og leverandører. Du kan spore forbindelser og engagement på tværs af deltagere, sponsorer og leverandører!

Få mere at vide om Linqs produkter og tilbud i deres onlinebutik:

Douglas KarrLandingsside på Linq

Offentliggørelse: Jeg tilmeldte mig Linq-ambassadør, og jeg bruger mit tilknyttede link i denne artikel.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.