The New New Thing Podcast: Med gæst Douglas Karr

Den nye nye ting - Gæst Douglas Karr

I Indianapolis er der en ganske bevægelse i markedsføringsteknologiområdet med det stigende antal investeringer fra HighAlpha - som blev født ud af ExactTarget. Vi har delt om et af disse virksomheder, Quantifiog interviewet administrerende direktør RJ Talyor om vores Martech Interview serie. Denne uge podcast-professionel Liz Prugh af Ren Fandom berømmelse og RJ besluttede at interviewe mig til deres podcast, Den nye ting!

Missionen for den nye nye ting:

Vores mission hos The New New Thing er at afdække videnskaben om markedsføring og forfølge sandhed og gennemsigtighed i marketing. The New New Thing forbliver foran innovationen og giver ledere af digital markedsføring inspiration, vejledning, interviews og opgaver med branchens ledere, kuraterede digitale marketingnyheder og datadrevet indsigt.

Da jeg typisk er interview-ER, får jeg ikke ofte muligheden for at være interview-EE, så jeg ville dele episoden her. Holdet sammensatte nogle udfordrende spørgsmål, der spænder fra, hvordan jeg kom, hvor jeg er, hele vejen til, hvad jeg synes om vores hurtigt udviklende industri. Du kan blive overrasket over nogle af mine svar vedrørende risiko, kreativitet og adoption.

Særlig tak til Liz og RJ for at have mig med i episoden. Jeg får ikke ofte dele min egen historie! Vær sikker på Hold mig opdateret og tune ind, de har fantastiske interviews med et utroligt udvalg af gæster.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.