Anbefalinger til visitkort?

Paul Allen visitkort

Min søn og jeg ser American Psycho. Det er en foruroligende film, men visitkort scene er min favorit (Huey Lewis er et tæt sekund).

Jeg har haft blogbaserede visitkort et stykke tid, men nu hvor jeg har ændret mit domænenavn, vil jeg gerne have noget meget unik.

Nogle ideer? Intet i benet, tak.

8 Kommentarer

 1. 1

  Åh tak, uanset hvad du gør, skal du ikke bruge Vista Print igen. Lad mig i det mindste citere dig næste gang, så får du sandsynligvis dine kort før.

  Jeg tænker på noget unikt til et design.

 2. 3
 3. 4
 4. 5

  Jeg ved ikke meget om visitkort, men jeg ved, at American Psycho er sådan en fantastisk film. Især hvis du kan hente al den mørke, subtile humor. Jeg elsker det. En af mine favoritter hele tiden.

 5. 6
 6. 7
 7. 8

  En anden mulighed er en tjeneste som TextID - en nyligt lanceret ny måde at hjælpe folk med at kommunikere med kunder, kolleger og venner? UDEN papir. TextID giver brugerne mulighed for at købe unikke tekst? Domæner ?, såsom deres navne eller virksomheder, der giver dem mulighed for at videregive kontaktoplysninger og meddelelser hurtigt og bekvemt. De kan give deres ID, plænepleje eller Angie for eksempel og modtagerteksterne, der navngiver til 555411. På få øjeblikke modtager de en tekst tilbage til deres telefoner med kontaktoplysninger og den besked, som TextID-medlemmet har valgt, som også kan indeholde en pdf-fil eller brochure.

  Naturligvis har den nye tjeneste en bred vifte af applikationer, fra personlig til kommerciel. Uanset om der er mæglere, der ønsker at få priser og hjemoplysninger til en potentiel købers hånd, mens de er på udkig efter et hjem, en hip lærer, der giver opdateret opgave- og testinformation, en restaurant, der videregiver ugentlige tilbud, en klubpromotor ved at skubbe weekendbåndet eller nogen, der bare ønsker at gøre datingscenen lidt lettere, fungerer Text ID godt for en række brugere.

  Tjek det ud på http://www.textid.com

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.