WordPress: MySQL Søg og erstat ved hjælp af PHPMyAdmin

wordpress

Jeg foretog en lille ændring af mine sidelayouter i dag. Jeg har læst videre John Chows blog og på Probloggers blog at positionering af din annonce inden for et indlæg kan resultere i en dramatisk stigning i indtægterne. Dean arbejder også på hans.

På Darrens websted skriver han, at det simpelthen er et spørgsmål om læsernes øjenbevægelse. Når banneret er øverst på siden, springer læseren over det uden fokus. Men når reklamen er til højre for indholdet, læser læseren faktisk over det.

Du vil bemærke, at jeg stadig prøver at holde min startside ren - at sætte reklamer uden for blogindlæggene. Jeg er sikker på, at det at ændre det og gøre dem mere påtrængende kan gøre mig mere indtægter; dog har jeg altid kæmpet for det, fordi det virkelig ville påvirke de læsere, jeg holder mest af - dem der besøger min startside dagligt.

Et af problemerne med at placere denne annonce øverst til højre var, at det er her, jeg ofte placerer en grafik til æstetiske formål og til at pynte mit feed og skelne det fra andre feeds. Jeg skifter normalt et stykke clipart enten til højre eller venstre i indlægget ved hjælp af:

Billede til venstre:


Billede til højre:


Bemærk: Nogle mennesker kan lide at bruge stilarter til dette, men justeringen fungerer ikke i dit feed ved hjælp af CSS.

Opdatering af hvert indlæg ved hjælp af Søg og erstat:

For nemt at ændre et enkelt billede i hvert enkelt indlæg for at sikre, at alle mine billeder efterlades berettiget, kan det gøres let ved hjælp af en opdateringsforespørgsel i PHPMyAdmin til MySQL:

opdater tabelnavn sæt tabel_felt = udskift (tabel_felt, 'udskift_dat', 'med_ dette');

Specifikt for WordPress:

opdater `wp_posts` set` post_content` = udskift (`post_content`, 'erstatt_dat', 'med_ dette');

For at rette op på mit problem skrev jeg forespørgslen om at erstatte “image = 'right'” med “image = 'left'”.

BEMÆRK: Vær helt sikker på at sikkerhedskopiere dine data, før du foretager denne opdatering !!!

16 Kommentarer

 1. 1
 2. 3

  Tak for at give yderligere oplysninger om dette emne. Jeg har set annoncer til venstre eller højre berettiget før på andre websteder, så det ser ud til at være et populært sted. Dine annoncer flyder pænt til højre for indlægget.

  Jeg skifter muligvis til højre, der retfærdiggør mine annoncer også i den nærmeste fremtid. Det ville være interessant at se, om der genereres yderligere indtægter som et resultat.

 3. 5

  Får du noget med bannerannoncer på din indeksside, Doug? Jeg klarede mig ikke godt med dem.

  Generelt har in-post-annoncer (180 og 250 wide) og annoncer efter et post (336 wide) fået mest opmærksomhed.

 4. 7
  • 8

   Hej Dean,

   Jeg bruger en kombination. Jeg har Post Post plugin jeg skrev ... men det gør stadig ikke det jeg virkelig har brug for. Måske en frigivelse eller to i fremtiden?

   Resten redigerer jeg simpelthen i mit tema.

   Doug

 5. 9

  har et problem med at opdatere secondds med “right” join i mysql
  OPDATER ivr_data SET RIGHT (TIME, 2) = '00' WHERE RIGHT (TIME, 2)! = '00';

 6. 10

  Hej Doug. Brugte bare dine instruktioner til at opdatere min e-mail-adresse i min WP DB. Arbejdet som en charme. Tak.

  BTW, stødte på dette indlæg i Google og søgte "ved hjælp af mysql search erstatte forespørgsel." Kom op på 3. pladsen.

  • 11
 7. 12
 8. 13

  Dette virkede for mig

  OPDATER wp_posts SET post_content = ERSTAT (post_content, 'www.alznews.net', 'www.alzdigest.com');

  muligvis skulle 'udskiftningen' aktiveres

 9. 14
 10. 15

  Tak! Mine insisterede på at bruge "ikke" omkring find og erstat tekst. Jeg brugte den til at flytte alle SQL-data fra et websted til et andet. Det sparede en masse arbejde!

 11. 16

  Jeg ønskede for nylig at erstatte en streng inden for MySQL i farten, men feltet kunne indeholde 2 elementer. Så jeg pakket en REPLACE () i en REPLACE (), såsom:

  ERSTAT (ERSTAT (feltnavn, "hvad vi leder efter", "udskift første instans"), "noget andet vi leder efter", "udskift anden instans")

  Dette er den syntaks, jeg brugte til at registrere en boolsk værdi:

  UDSKIFTNING (UDSKIFT (felt, 1, “Ja”), 0, “Nej”)

  Håber det hjælper!

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.