Udløst: MyBlogLog og BlogCatalog Widgets

For dem af jer, der har været længe læsere, vil du bemærke, at jeg fjernede MyBlogLog og BlogCatalog sidebar widgets. Jeg kæmpede med at fjerne dem i nogen tid. Jeg nød at se ansigterne på folk, der ofte besøgte min blog - det fik læserne til at virke som rigtige mennesker snarere end statistik om Google Analytics.

Jeg lavede en fuldstændig analyse af hver kilde, og hvordan de kørte trafik til mit websted, samt hvordan mine besøgende interagerede på webstedet. Måske var det, som jeg ikke kunne lide mest ved begge widgets:
MyBlogLog BlankMyBlogLog tomme billeder. Hvis du vil udgive en widget der viser fotos kun vis fotos.
BlogCatalog-annoncerBlogCatalog-billeder, der virkelig er reklamer for folks websteder. Dette er gratis reklame, og det er ikke, hvad jeg tilmeldte mig.

For fire måneder siden gik jeg gennem en sidebjælkeudrensning - befri min blog for Technorati, FuelMyBlogog BlogRush. Technorati ser ud til at arbejde virkelig hårdt for at fokusere deres opmærksomhed tilbage på blogs - jeg håber, de kommer tilbage. BlogRush gjorde virkelig ikke noget, det blev hypet op til.

FuelMyBlog og BlogCatalog er stadig rimeligt gode værktøjer til nye bloggere for at finde nye læsere. MyBlogLog er drevet ud i skyerne på Yahoo! og synes at være blevet irrelevant.

Med et par tusinde læsere om dagen (via web og RSS), MyBlogLog har kun bragt 16 besøgende til min blog:
MyBlogLog indgående trafik

BlogKatalog; dog bragte mig 58 besøgende i samme periode.
BlogCatalog Indgående trafik

For nogle kan det virke som gode resultater. Problemet er, at dette er førsteklasses fast ejendom på min blog. Den højre sidebar er hvor mange af mine faste læsere interagerer med kommentarer, kategorier, videoer osv. Ikke en enkelt læser har klikket på nogen af ​​widgets på startside... ikke 1.

Så de spørgsmål, jeg havde brug for at besvare, var:

 • Hvilken fordel opnåede mine besøgende fra widgets? Ikke sikker på, at der var nogen fordel, da ingen interagerede med dem.
 • Hvilken fordel fik jeg af widgets? Og opvejer disse fordele de fordele, mine læsere ville have ved at bruge den plads til links, som de gjorde interagere med?

Min konklusion var, at fordelen, jeg fik, ikke var nok til at smide en stor del af sidebjælkeejendom på. Jeg tror virkelig, at alle disse tjenester drager meget mere fordel af din trafik, end du nogensinde vil have af deres.

Som et resultat ... fyres de!

9 Kommentarer

 1. 1

  Sporer du stadig besøg på dit websted fra enten BlogCatalog eller MyBlogLog? Jeg kan godt lide MyBlogLog, for det er statistik såvel som at se de mennesker, der besøger, selvom jeg kan se, hvad du mener om at tage fast ejendom på bloggen. Jeg tror, ​​jeg flytter MyBlogLog ned til sidefoden i mit næste redesign, men jeg vil holde det omkring.

  Også, hvis disse to ikke gør deres job med at bringe brugere ind, hvad er det? Det går klart for dig, Doug, er det alle abonnementer og søgetrafik, der bringer dig hits, eller fungerer noget andet også for dig?

  • 2

   Hej phil

   Jeg er meget troende på at tjene hver eneste besøgende på min blog. Jeg leder efter nye blogs hele tiden, kommenterer deres blogs og svarer (:)) til folk på egen hånd. Jeg besvarer også så mange e-mails, som jeg kan, når jeg bliver kontaktet.

   Derudover tror jeg, at de lokale klasser, jeg laver om blogging, og de begivenheder, jeg taler på, hjælper meget. Jeg har et stort netværk af venner og kolleger!

   Jeg kan også godt lide at promovere virksomheder og tjenester, der måske ikke er 'mainstream' og får stor opmærksomhed. Jeg gør det især, når de er regionale virksomheder. Jeg kan godt lide at hjælpe folk i min egen baghave!

   Tak!
   Doug

   PS: At holde bloggen optimeret er også et rødt tæppe til søgemaskintrafik ... men godt indhold og personligt præg bevarer nye læsere.

 2. 3

  Jeg satte de små bannere i bunden af ​​sidepanelet til Clark's Picks for de mange sociale netværkssider, som jeg sluttede mig til. Forudsigeligt får jeg trafik fra den, som jeg faktisk besøger, for det meste Fuelmyblog.

  Lige nu eksperimenterer jeg med Entrecard og Spott for trafikken. Har du nogle tanker om disse websteder?

 3. 4

  Doug,

  Tak, fordi du delte din statistiske analyse med resten af ​​os. Hvor finder du tiden ?!

  Som en social marketing service, vi diskuterer altid, hvilke widgets der skal bruges til hver klient, og jeg ved aldrig, hvad jeg skal foreslå.

  Min snigende mistanke var, at de alle bare “blingede” og ikke kørte rigtig trafik. Jeg mente altid at bede analytikerne om at kontrollere ...

  Nu ved jeg…

  Fortsæt med at sende, jeg fortsætter med at læse !!

  Deeter

 4. 5

  Det er fantastisk, at du gjorde arbejdet for at se, hvad der førte trafik til dit websted, og hvad der ikke var.

  Jeg skulle gøre det samme med mine hjemmesider !!!

 5. 6

  Hej Doug,

  Glad for at se BlogCatalog giver dig noget værdifuld trafik. Det er muligvis ikke snuble- eller digg-numre, men du vil opdage, at vores medlemmer er meget mere 'klæbrige' end de fleste andre netværk.

  Jeg er ked af at se, at du tog BlogCatalog-widgeten af, men det ser ud til at du har gode grunde til at gøre det. Har du set på nogen af ​​vores andre widgets for nylig? Vi har en hel del, der viser forskellige aspekter af din blogkatalog og / eller sociale netværksaktivitet. Dette kan være mere tiltrækkende for dine læsere end bare nogle tilfældige ansigter, da det er meget mere målindhold. Tag for eksempel vores nyhedsfeed-widget, som aggragerer din sociale aktivitet: http://www.blogcatalog.com/account.widget.php?type=feed

  Alle vores widgets sporer også, hvad BC-medlemmer læser din blog uden at skulle vise fotos / annoncer i widgeten.

  Fortsæt det store arbejde,

  daniel / blogcatalog.com

 6. 7
 7. 8

  Hej Douglas, det var rart at se dig på Twitter, sådan kom jeg her. Vær interesseret i at vide, hvordan Twitter fungerer for dig. Jeg er enig i, at du skal sprede disse sidebjælker ind imellem! Vær interesseret i at høre mere om Technorati. Jeg ser mange mennesker forlade mine websteder via Technorati, men meget få ankommer på den måde på mine sider ...

 8. 9

  Den eneste grund til, at jeg har Mybloglog, blogcatalog, fuel myblog, er fordi jeg vil se, hvem der besøger. på den måde kan jeg også tjekke deres blogs ud. måske som et tegn på at give tilbage og for mig at også vide, hvad der muligvis henviste dem til mit websted.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.