Min wimpy hud på MyJonesSoda.com

Jones sodavandJeg tjekkede ud http://www.myjonesmusic.com sidste uge og så, at de brugte den Wimpy Flash-baserede MP3-afspiller. Dette er den samme spiller, som jeg lige havde bygget en brugerdefineret hud til på min søns hjemmeside, http://www.billkarr.com. Så jeg smed de store folk på Jones en linje og spurgte, om jeg kunne bygge dem en hud. Det gjorde jeg og 'voila', de bruger nu huden på deres websted.

De tænker endda på at åbne webstedet for at få andre designs fra andre fans. Jeg synes det er en fantastisk idé.

Det er her, de fleste virksomheder mister webstedet. Hvad har opbygning af en hud til en MP3-afspiller på et Sodas musik-websted at gøre med salg af sodavand? ALT!!! Internettet er dit middel til at oprette forbindelse til dit publikum gennem relevant besked, der taler med dem. For mange virksomheder fortsætter med at bruge internettet som et billigt garagesalgskilt i forhaven.

Hvad Jones gjorde ved først at oprette musikwebstedet, var at de udvidede deres brand ud over mig til min søn, der elsker musik (og er opført på myjonesmusic.com). Og ud over min søn, til alle hans venner. Og så videre, og så videre, og så videre. Dette er mesterlig branding af Jones Soda. Og indholdet skubbes fuldstændigt af os, deres trofaste kunder.

De byggede det. Vi kom. Vi fortsætter med at købe!

PS: Sukkerfri rodøl er min favorit.

2 Kommentarer

  1. 1

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.