Min årets marketingbog

Perfektion af markedsføring

A couple of months ago I was asked if I’d like to read The Perfection of Marketing by James Connor. I’m a sucker for a marketing bog så jeg svarede med det samme. Jeg er heller ikke let svajet i mine meninger, som du vil se af min gennemgang af indholdsrige.

James Connors publicist sendte mig alligevel en bog. 😉

Han må have vidst, at det var en vinder! Efter at have læst bogen var jeg så begejstret, at jeg anmodede om en boks med bøgerne, og jeg har givet dem til andre marketingbloggere. Indtil videre har svaret været absolut enstemmigt - dette er mit Årets marketingbog!

James took some time last week, and I interviewed him over the phone. He was soft-spoken and gracious with his time. I’m not sure he’s surprised at the reaction to the book – this has been James-gruppens playbook. James Group er en brandstrategi og fuldt servicemarkedsagentur bygget til at hjælpe mellemstore virksomheder med at vokse. Og vokse de har, med en 95% succesrate og ikke en eneste klient, der lider under denne recession.

Bogen er ikke teori, og den blev heller ikke skrevet af en tankeleder ... James Group brugte 6 år på at teste og 6 år på at træne disse metoder. James sagde, at bogen var enkel at skrive, fordi det var, hvordan de arbejdede med deres kunder hver dag.

Der var flere grunde til, at jeg elskede bogen så meget, herunder:

 • It’s very matter-of-fact and process-driven, written for the CEO – not the CMO!
 • Bogen er skrevet som en historie fra en konsulent til en administrerende direktør, hvor administrerende direktør er en samling af de hundreder af forretningsledere, som James har arbejdet med gennem årene.
 • Hvert kapitel har en sammenfatning og spørgsmål til læseren, der bliver en praktisk vejledning for enhver forretningsleder til at lære ind og ud af markedsføring.
 • The book is an easy read but speaks across all aspects of marketing – from logos and brands to SEO and web design.
 • The book details Return on Marketing Investment – something near and dear to my heart!

James Connor is passionate about the book – and speaks to the impact that growing mid-sized businesses could fix the recession:

Hvis du ønsker en gratis kopi af bogen, skal du anmode om en kopi gennem min kontaktformular med nogle detaljer om, hvem du er, din marketingblog (påkrævet) og hvorfor du vil have en kopi. Jeg sender dig en kopi, så længe du lover at blogge om det, efter at du har læst bogen. Jeg har kun begrænsede eksemplarer tilbage - så sørg for at gøre det hurtigt. Hvis du er valgt, skriver jeg tilbage og anmoder om en adresse, jeg vil sende den til.

Gå ikke glip af det, du kan downloade de første 4 kapitler via websiden The Perfection of Marketing ... og du kan købe bogen i sæt på 3 til prisen for 1.

Særlig tak til James for at have brugt tid ud af hans travle tidsplan for at tale til mig.

2 Kommentarer

 1. 1

  Jeg er enig i, at dette er en god bog, Doug. Som en livslang sælger har brand marketing altid syntes for mig at være en sort kunst, forvirrende og indhyllet i mysterium. James Connors tilgang er trinvis og logisk. Jeg tror ikke, jeg nogensinde har fået mere praktisk information fra en forretningsbog i så kort læsning.

 2. 2

  Vores VP for Marketing gav mig denne bog som en gave. Jeg læste det på en flyvning til og fra NYC i sidste uge. Ærligt talt er The Perfection of Marketing den første forretningsbog, jeg læste "som en bog". Der er nok historie der for at holde dig interesseret, og det narrer dig lidt til at lære nogle værdifulde lektioner. Gode ​​ting.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.