Mosh af sukkerplommer

Jeg holder en nødvendig pause i aften. Jeg har arbejdet i uger i træk, og det indhenter mig.

Jeg kan ikke lide ikke at skrive en opdatering på min blog, der er altid noget, jeg har lært hver dag, som jeg nyder at dele. Jeg har allerede skrevet mine tanker om Youtube salg, ser ud som det blev til virkelighed!

Jeg må sige, at det var skuffende at se over halvdelen af ​​mine feeds have salgsmeddelelsen i dag. Er det virkelig så vigtigt? Sikker på at det er mange penge ... men hvorfor åh og aahs?

Under alle omstændigheder havde min søn noget sjov med Dance of the Sugar Plums, og jeg ville dele det med dig! Han skrev selvfølgelig ikke dette ... men han gjorde det til sit eget, spillede hvert lag og blandede det selv. God fornøjelse!

[audio:http://www.billkarr.com/mp3s/The%20Dance%20of%20the%20Sugar%20Plums.mp3]

Besøg Bill's websted at lytte til hans andre 'klassikere'!

2 Kommentarer

  1. 1
  2. 2

    Hej Sean!

    Jeg talte ikke om din blog ... det var sandsynligvis 100 ud af 160 af de feeds, som jeg læste, havde Google Nyheder. Synd, at nogen ikke kunne bygge en 'deduplicator' til nyhedslæsere baseret på engelsk!

    Jeg forventer, at du gør det med dine links til Google. Det var alle de tekniske sider, der udgav det, der gjorde mig nødt!

    Doug

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.