3 nøgler til modernisering af butikserfaringer ... og indtægter

i butikserfaring viser personalisering

I weekenden gik jeg på shopping på det nye Kroger Markedsplads. Sidebesked ... hvis kun Kroger troede, at investering i deres online tilstedeværelse var lige så vigtig som deres detailtilstedeværelse. Jeg går væk. Den nye markedsplads blev bygget på tværs af gaden fra den tidligere Kroger. Et skridt ind, og du kan se hvorfor.

Kroger Markedsplads

Et bageri med frisk håndværksbrød, en deli med en dedikeret gourmetostdisk, en Starbucks, en sushitæller og one-stop shopping for babyer, legetøj, soveværelse, badeværelse, juvelerer og køkken. Det havde endda en cafeteria og en ferieafdeling. Denne mammutbutik har det hele. Eller gør det?

Da jeg gik gennem butikken på udkig efter vaskemiddel, bemærkede jeg nogle effektivitetsgevinster. Én nøgle er, at sektionen lige foran check-out er som en butik i en butik. Har du brug for at samle lidt mælk og friske grøntsager (selv lokalt dyrket)? Du kan komme ind og ud om et par minutter. Min tur tog et par timer, da jeg gennemgik hvert hjørne af butikken.

For at finde vaskemidlet måtte jeg kigge op på et skilt, der pegede mig på gang 48. Jeg vendte tilbage til det hjørne af butikken, tog min tidevand op og gik i omkredsen ... hvor alle de sunde, friske ting er. Jeg tog en Starbucks, tog en pause og tjekkede derefter ud.

Oplevelsen i butikken havde to tredjedele af vejen til at være perfekt. Denne infografik fra Moki er baseret på Forrester's Fremtiden for den digitale butik. Det peger vejen mod, hvilke tre nøgler der er til en enestående moderne butikserfaring:

  • kontekstuel - Jeg troede, de nye sektioner var perfekte. Der er en Wal-mart på den anden side af krydset, men ved at være en købmand med andre faciliteter, tilbød Kroger et langt mere grundigt udvalg til familien. Det faktum, at jeg kunne hente et nyt båndlys, en high-end bourbon eller en stegepande viser, at Kroger forstår sine kunder.
  • Relevant - Sæson- og komfortafsnittene er fantastiske. Jeg plejede at undgå at gå til den gamle Kroger for at hente kaffecremer, fordi det krævede en tur over hele butikken til et enkelt køb. Jeg går i stedet til den lokale dagligvarebutik. Nu kan jeg gå til Kroger og hente nogle friske grøntsager også!
  • Personlig - Det er her, der er en mulighed for Kroger at øge deres oplevelse i butikken. Hvis de kun havde nærfeltkommunikation indlejret i deres mobilapplikation, måske nogle butiksvinkler og nogle dynamiske skærme i stedet for oldtidsgangstabeller, kunne jeg være mindre frustreret over al den ejendom, der skulle dækkes. Og hvis mit Plus-kort er registreret, kan de endda give mig nogle tilbud, mens jeg bevæger mig gennem butikken.

Det store er, at butikken ikke behøver at blive redesignet - det er en episk butik. Personligt ville jeg elske at se nogle komfortable stole og sofaer drysset i hele butikken. Jo flere mennesker hænger ud - jo mere tænker de på, hvad de har brug for at købe. Jeg stoppede ved Starbucks og hentede derefter et andet dusin eller deromkring genstande.

Kroger kan have gavn af at intensivere den teknologi, der anvendes i den. Da jeg tjekkede ud, gispede kvinden bag mig, at jeg havde en lille vogn, der udgjorde en hel del penge. Hun så ikke Mahi, Woodford Reserve og sandeltræs båndlys, jeg købte. Jeg brugte sandsynligvis dobbelt så meget som jeg forventede.

Jeg kan kun forestille mig, hvad jeg ville have brugt, hvis min tur var personlig!

#YoureDoingItWrong - Moki

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.