Hvordan Mobile Wallet tilbyder drev salg

Sådan tilbyder Mobile Wallet Drive Detailsalg

Jeg bærer min iPhone i en helt flot, håndlavet læderetui fra Pad og Quill der har plads til mit ID og nogle kreditkort, men ikke meget andet. Som et resultat stoler jeg på mobilapps og min mobile tegnebog en hel del. En app, som jeg er blevet forelsket i, er Nøglering, så jeg kunne dumpe alle mine klubkort og lægge dem ét sted.

Snart efter opladning af nøglering kørte jeg hjem og poppede en alarm på min telefon om, at en af ​​de butikker, jeg ofte havde, havde et tilbud. Helt strålende ... Jeg trak ind, indløste kuponen og fik en hel del. Jeg ledte ikke efter en aftale, heller ikke forventede jeg at shoppe den aften - men der skete det. Placeringsbevidsthed i en applikation betalt for detailhandleren!

SIM Partners har lavet en infografik, der diskuterer grundene til, at forhandlere/marketingfolk bør omfavne mobilpungen i den kommende sæson. Med ferien lige om hjørnet, er det nu mere afgørende for marketingfolk og detailhandlere at forstå styrken ved mobil shopping:

  • Hele 56% af forbrugerne siger, at de gerne vil modtage placeringsbaserede tilbud på deres telefoner.
  • Mobil tegnebog tilbyder en 64% højere konverteringsfrekvens over webkuponer.
  • Mobiltilbud øger en gennemsnitlig stigning på 26% i den gennemsnitlige ordreværdi i forhold til statiske mobilweb-tilbud.

Jeg spurgte ærligt talt heller ikke og forventede ikke engang tilbudene, og jeg elskede det absolut! Hvor meget bedre timing kan du give med et relevant tilbud, end når udsigten er i nærheden af ​​din butik?

Holiday Mobile Wallet tilbyder salg

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.