4 Kommentarer

 1. 1
 2. 3

  Doug (og Todd og Scott Jones),

  Jeg sidder i MIRA Awards dommerpanel og var forbløffet, da jeg læste dette års indsendelse til mobilsøgning. Doug, jeg gentager alle dine kommentarer - det er sejt, hvad de har gjort. Jeg testede det også sidste mandag, da jeg ramte internettet og forsøgte at finde ud af, hvornår NCAA-finalespillet startede den aften. Da jeg ikke kunne finde det let, besluttede jeg senere at sende det til ChaCha og havde det tilbage på mindre end 2 minutter! Wow, det var sejt. Jeg kan virkelig se, at dette fungerer, når folk rejser, har brug for øjeblikkelig relevant information osv.

  Her er det spørgsmål, jeg vil stille Scott. Hvordan tjener du penge med denne model? Hvor er indtægtsstrømmen? Hvem betaler guiderne?

  Endelig ved jeg ikke, hvilken værdi det giver, men jeg havde allerede en ChaCha-konto, og jeg kunne gå online, tilføje mit telefonnummer og derefter se historien om mine spørgsmål og deres svar var ret sej.

  Denne bliver sjov at se.

 3. 4

  Fantastisk indlæg Doug.

  Jeg har fulgt ChaCha i et par år og aldrig rigtig forstået det. Guidet menneskelig søgning - som du sagde er arbejdskraft / ressourceintensiv og dermed langsom. Jeg ville faktisk give det en unik tagline ... “VENT…. Det er Google. ” Da næsten hver gang jeg prøvede det, gav det mig de samme resultater som Google ... det er kun 10 gange tiden.

  I hvert fald - når jeg først læste et par måneder siden, at de 'udvidede' til mobil - vidste jeg, at 'meddelelsen' kom, at de lagde alle deres æg i denne kurv. Siden da har jeg haft glæde af at bruge den mobile version.

  Mit yndlingssvar var på mit fjollede spørgsmål - "Hvad er meningen med livet?" Og jeg kom tilbage - "At fortælle alle dine venner om ChaCha."

  Nu er det godt!

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.