Min blog er bedre end 99.86% af alle andre blogs!

OscarJeg læste en stor indlæg fra en ny blogkollega i dag på Blog Burnout. Det fik mig til at spekulere på, hvor alt dette blogging-materiale får mig. Ikke at jeg tænker på at afslutte min blogging, ingen chance for det! Jeg elsker det for meget (og jeg mener for meget!). Desværre er jeg måske ikke så god - afhænger af hvordan du ser på det. Så jeg kan ikke afslutte mit daglige job endnu (og det vil jeg heller ikke rigtig gøre).

Technorati rangerer min blog som nummer 74,061. Med det i tankerne antager jeg, at spørgsmålet er, hvor god er god nok? Jeg er meget i tvivl om, at nogen med det rette sind har kigget på Technorati og spekuleret på ... Jeg spekulerer på, hvem der er i top 75,000?

Jeg har 67 links fra 37 blogs. Så i en verden med 52,900,000 blogs har 37 bloggere fundet mine oplysninger vigtige nok til at linke til mig! Det er næsten deprimerende!

On Influence and Automation er rangeret 74,061 ud af 52,900,000 blogs!

På den anden side har jeg kun haft omkring 200 indlæg på min blog. Seth Godin lige ramt 1,000 indlæg. Måske er der chancen for, at jeg efter 800 flere indlæg kan bringe mig ind i Technoratis Top 100. (Sikker på ... og jeg vil også have udgivet 5 bøger inden da!)

Alt dette lyder måske negativt, men det er det ikke. Lad os sætte et andet spin på det. I en verden med 52,900,000 blogs er det ikke så forfærdeligt at være rangeret til 74,061! Heck, det er øverst 0.14% af alle blogs.

Så der har du det. Min blog er bedre end 99.86% af alle andre blogs! 😛

4 Kommentarer

 1. 1
 2. 2

  Halvdelen af ​​kampen i blograngeringer er netværket og at finde din niche, og når du har de to ting nede, så begynder tingene at accelerere for dig, især hos Technorati.

  Forsøger at knække Technorati 50K klubben selv.
  MC

 3. 3

  En god rang, du kom der doug, jeg er selv i 90, xxx-serien, ikke dårligt for en ny blog, hvis jeg selv siger det 🙂

  Jeg måler en blogs succes af læserne og deres kommentarer. Dejlige læsere som Yvonne, Rico og andre gør en blog til et venligt sted og giver den en dejlig atmosfære. Jeg blogger, fordi jeg vil, en technorai-rang er bare en dejlig ekstra.

 4. 4

  Dejligt indlæg.

  Det var godt sagt. Altid sætte pris på din dybdegående udsigt. Fortsæt det store arbejde!

  John

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.