Hvil i fred, min ven Mike

Da jeg først flyttede fra Virginia Beach til Denver, var det kun mig og mine to børn. Det var ret skræmmende ... et nyt job, en ny by, mit ægteskab sluttede, og mine besparelser var væk. For at spare penge tog jeg letbanen til arbejde hver dag. Efter et par uger fik jeg en lille snak med en fyr på letbanen ved navn Mike.

Dette er et foto, jeg fandt på Mike \ 's søns websted.

Dette er et foto, jeg fandt på Mike's søns websted.

Mike var en tårnhøj mand. Jeg er en temmelig stor fyr, så måske er det derfor, vi slår det ud. Efter at have lært Mike at kende, fandt jeg, at han arbejdede som en Marshall, der beskyttede de føderale dommere i centrum. Med 9/11 havde Mike et seriøst job, og han elskede ansvaret. Hans beskyttende ånd sluttede heller ikke ved hoffet. Jeg fandt ofte Mike finde et sæde på letbanen mellem en beruset og resten af ​​passagererne. Midt i vores samtaler kunne jeg se, at jeg mistede hans opmærksomhed, mens han passede på andre mennesker. De vidste ikke engang, at han var der for at beskytte dem.

Dette var en tid i mit liv, hvor jeg havde mange spørgsmål og ikke mange svar. Jeg begyndte at gå i kirken, og en af ​​mine første dage kiggede jeg over kirken, og der var Mike og Kathy. Jeg tror ikke, det var tilfældigt.

Mike tog mig under sine vinger og åbnede sit hjem for mig og mine børn. Vi tilbragte et par ferier med Mike, Kathy og deres (voksne) børn. Vores samtaler på toget var fantastiske og nogle af de bedste minder jeg har om Denver. Mike elskede sin familie mere end noget andet i verden. Det er ikke ofte, du ser en mand af hans størrelse rive op, men alt hvad du skulle gøre var at begynde at tale om hans familie.

Ud over sin familie havde Mike også et intenst forhold til Jesus Kristus. Det var ikke noget, han bar på ærmet, men det var heller aldrig langt fra en samtale. Mike var en af ​​de kristne, der virkelig var taknemmelig for alt, hvad han havde fået. Jeg så en glæde og tillid til Mike, som du ikke finder hos mange voksne, hovedsageligt på grund af hans tro og hans familie. Mike prædikede ikke, han prøvede virkelig at leve sit liv efter, hvordan han troede, at Gud ville have ham til det. Mike delte bare sin lykke og sine oplevelser i sin kærlighed til Gud med dig. Det var aldrig påtrængende, aldrig fordømmende.

Jeg fik en note fra Kathy, Mike's kone, i aften, der sagde, at han var død i søvn. Jeg er i chok. Jeg er skuffet over, at jeg aldrig fik gå tilbage og besøge Mike og endnu mere trist, at jeg ikke havde holdt kontakten via telefon. Kathy og hans familie skulle vide, at han var en vigtig del af mit liv. Jeg er ikke i tvivl om, at Gud satte Mike i samme tog så ofte som han gjorde for at hjælpe mig med at finde vej.

Jeg er evigt taknemmelig for Mike, hans families kærlighed og de utrolige minder, de gav mig og min familie. Gud velsigne dig, Mike. Hvil i fred. Vi ved, du er hjemme.

8 Kommentarer

 1. 1

  Doug, hvilket vidnesbyrd om din ven Mike's liv. Det lyder som en fantastisk mand, der havde stor indflydelse på alle, han kom i kontakt med. Tak fordi du delte din personlige historie og for at dele om Mike's blide vidne. Jeg er ked af tabet af din ven.

 2. 3
 3. 4
  • 5

   Hej James,

   Mange bønner går ud til din familie. Jeg har 'lånt' det fantastiske billede af Mike, som du havde på dit websted. Det er et godt billede, og nøjagtigt hvordan jeg husker Mike.

   Tak,
   Doug

 4. 6

  Hej Doug,

  Virkelig rørende stykke om Mike, så ked af dit tab af en sådan god ven. Glad for, at du delte dette, det er sådan en dejlig historie, og jeg synes, en vigtig påmindelse om, hvordan nogle gange de mest fantastiske ting sker på overraskende måder.

 5. 7

  doug,

  Mange tak for dit indlæg om min far, jeg er så glad for at høre fra så mange mennesker, der respekterede min far så meget, vi alle vil savne ham meget, men husk altid, at han er et meget bedre sted nu og stadig ser over alle, glade som kan vente på at se hans familie og venner igen. hold os alle sammen i dine bønner, især mor.

  igen mange tak !!!

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.