Microsoft: Tilføj mig venligst til din Ferrari-postliste

Det er tid til at rare. (Hvis du kunne forestille mig mig lige nu, vrikker jeg med fingeren og griner som Louis Black på sit bedste.)

Meget ado om intet på den blogosfæren lige nu fordi Microsoft sendte nogle Ferrari-bærbare computere ud med Vista forudindlæst til et antal A-liste bloggere. Folk freaking ud. Det er som om, at Microsoft køber et valg eller noget, eller at de står bag JFK-drabet, eller de solgte masseødelæggelsesvåben til Nordkorea.

Jeg er med Scoble på denne!

Vågn op folk, dette er forretning! Det er den primære pligt for enhver marketingmand at investere penge, hvor de vil påvirke de fleste købere ... periode. Du har et budget, du må hellere få det til at fungere. Her er undtagelserne:

  1. Microsoft stiller krav til bloggerne (de stillede ikke nogen)
  2. Ummmm, det var det.

Dette er ikke anderledes end Shaq får et nyt par skræddersyede sneakers til hver dag i året. Græder alle andre børn i basketball til deres mødre, at Shaq fik gratis sneakers, men det gjorde de ikke? INGEN! Mor er forkin op dejen, fordi Shaq er en influencer, og hun betaler 8 gange så meget som hun skulle for nogle skøre sneakers.

Har du nogensinde set slutningen på et Nascar-løb? Chaufføren sætter en hætte på, tager en drink af et brand sodavand, kaster en anden hat på (de har begge store røvlogoer), og han starter hver sætning med 5 sponsornavne. "Nå, jeg fik en fortælle dig Jim, denne Dupont, Reeses, Toshiba, Levi's, Chevrolet løb virkelig godt derude." Er der nogen, der går ud af Nascar og skriger: "Du prøver at påvirke mig med al den brandannoncering!". Ingen.

Måske skulle Tiger Woods have en ansvarsfraskrivelse på sin skjorte om, at de klubber, han bruger, faktisk blev givet til ham eller kuglerne eller Cadillac. Kom folk, få et liv. Vi er ikke politikere. Vi er ikke ved en avis, hvor linjerne inden for journalistik og reklame skal adskilles, fordi indflydelsesspydet kan afgøre et valg. Jeg har ikke aflagt ed eller svoret nogen. Jeg er blogger. Jeg har 500 læsere om dagen, og min tilknyttede marketing dækker ikke engang udgifterne til min internetadgang.

Den eneste person, der har en forpligtelse over for deres læsere, er bloggeren, ikke Microsoft. De første bloggere fik deres bærbare computere, og den første ting de bloggede om? Hej, jeg har denne seje bærbare computer fra Microsoft. Gæt hvad?! Det var afsløring, og nu ved du det.

Jeg VIL personligt, at Microsoft distribuerer bærbare computere og Vista. Jeg vil gerne høre om, hvordan det kører, om det er pengene værd. Microsoft satte mig på din liste! Mine læsere vil vide det!

Den eneste fejl, der blev begået i hele denne debakel, var Microsofts back-peddling. Sådan har det været gået med mig at gøre markedsføringen:

Spørgsmål fra Blogger (klynket stemme): Mr. Evil Microsoft! Vi har hørt, at du distribuerede nogle rigtig dyre bærbare computere med Vista forudindlæst på dem til A-liste bloggere. Vi tror, ​​du forsøger at påvirke disse bloggere med disse overdådige gaver i håb om, at de vil blive bevæget til at blogge positivt om deres Vista-oplevelse. Er det sandt?

Svar fra Douglas Karr, VP Marketing af Microsoft (faktisk): Yeah, dumbass. Det er mit job.

Fuld åbenhed:

  • Microsoft har ikke betalt mig noget for dette indlæg. Faktisk sender jeg det fra en Mac.
  • Jeg fik nogle Colts-billetter en gang fra Pat Coyle. Er det okay med alle? Jeg har hjulpet et ton med hans blog, og han overraskede mig med dem for et par uger siden. Er du sur på mig? Har jeg til gengæld misbrugt nogen af ​​min sides fast ejendom? Måske er jeg ikke rigtig sikker. Han er en god fyr med en god blog, så jeg henviser ofte til den. Gå og læs det! Har du fået deres nye widget? Det er virkelig sejt, her går du:

  • Denne blog er oprettet med PHP og MySQL og en masse plugins, der var ABSOLUT 100% GRATIS. Og jeg elsker dem! Gå nu og råb til dem for at have givet mig det gratis, vil du ?!

2 Kommentarer

  1. 1

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.