Microsoft lancerer MySpace ... Spaces ... er ... Fejl

Jeg fik følgende fejl, når jeg klikker på knappen Søg på tværs af den øverste søgeformular på Microsoft Spaces i Mozilla Firefox:

Rumfejl

Internetmonopolregler:

 1. Du behøver ikke kopiere, du har penge nok til at købe dem og spare alle skuffelsen.
 2. Husk at der er andre browsere derude, det er der virkelig! Glemte du allerede disse retssager?
 3. Du har penge nok til at skabe noget andet. Gør nr. 1 eller gør noget andet.

4 Kommentarer

 1. 1
 2. 2

  Jeg har faktisk indlæst og kørt .NET framework. Jeg udvikler mig faktisk i .NET. Hvis dette faktisk er problemet, så er en meget bedre fejlmeddelelse i orden. Eller måske et script, der tester rammen inden siden indlæses.

  Jeg prøver igen om et par dage.

 3. 3

  når jeg indlæser spaces.live.com, kan jeg ikke se et SØG-link. Måske tog de det ned til reparation?

  Uanset hvad rapporterede du denne fejl til dem som en ansvarlig person? Jeg tvivler på, at Microsofts team læser denne blog.

 4. 4

  Nej, jeg rapporterede ikke denne fejl til Microsoft. Jeg tror ikke, at slutbrugere af softwareprodukter skal være de personer, der er ansvarlige for at rapportere fejl. Jeg tror på robuste test- og kvalitetssikringsprogrammer. I betragtning af Microsofts rentabilitet tror jeg, at Microsoft har råd til dette.

  Når det er sagt, skal jeg sige klart, at jeg ikke er en “Microsoft Basher”. Havde dette været Yahoo!, Ville jeg have sendt den samme nøjagtige besked.

  Havde det været open source, ville jeg have rapporteret fejlen som en 'ansvarlig person'.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.