MBP: Micro-Blogging Provider og Protocol

Det er tid!tegn

I folk har måske læst om tiff et stykke tid imellem Robert Scoble og Twitter. Scoble mødtes med Twitter og løste situationen. Nogle mennesker taler om en forretningsmodel med disse mikrobloggtjenester, hvor populære brugere betaler for tjenesten.

Jeg vil faktisk indsende et bedre forslag, og det er til netets mikroblogging-platforme (friendfeed, tumblr, Jaiku, Twitter, Pownce, Seesmisk, Brightkite, Plurk, Qikosv.) for at beslutte en Micro-Blogging-protokol. Alle disse tjenester kunne derefter blive Micro-Blogging Providers.

Mobil, video, lyd, links, vedhæftede filer, fotos og meddelelser kunne alle være indeholdt i en enkelt, ren protokol. Evnen til at 'følge' kunne udnyttes på tværs af alle platforme. Hver platform kunne være særpræg fra den anden i deres brugerværktøjer og grænseflader, men belastningen og populariteten hos nogle over en anden kunne begynde at blive spredt. Ikke alle udbydere skal endda støtte de forskellige medier. Dette ville give større oppetid, og brugerne kunne trække hen mod de klientapplikationer, de elsker bedst.

Det er ikke en ny tilgang - det ville være meget, som internetudbydere har gjort med e-mail. Jeg kan bruge den klient, jeg gerne vil, og universelt kontakte nogen på min kontaktliste.

Så der har du det - tid til en Micro-Blogging-protokol i branchen! Og lad os kalde udbyderne Micro-Blogging Providers. Lad os gøre disse lettere for forbrugeren!

6 Kommentarer

 1. 1
 2. 2
 3. 3

  Mikroblogging bør være en integreret tjeneste, hvor brugerne kan bruge den som bulk-sms (for at opdatere alle venner), statuslinje på sociale netværk (som FaceBook-statusfunktion) og endda e-mail-signatur.

 4. 4

  Det lyder som en god idé, bortset fra at mindst én person inden for flere af disse virksomheder faktisk skulle tage ledelsen for at få det til at ske. Jeg bliver muligvis kynisk, men jeg har set mange relaterede ting, der kunne ske, men ikke, så jeg kan ikke se dette ske, i det mindste ikke før en behemoth som Google etablerer protokollen og siger "alle følger det ellers. ” Undskyld for at være negativ, men en gang bid to gange genert.

  BTW, ikke sikker på om du har bemærket det, men jeg skiftede endelig min blog til WordPress efter en selvpålagt pause på næsten et år. jeg var ventetid for tiden (og motivationen) til endelig at skifte fra min gamle software, der var blevet mere besværlig, som det var værd. Nu kan jeg gøre mere end bare kommentere din blog og andre; Jeg kan faktisk begynde at blogge igen!

  FYI, din er kun en af ​​tre (3) blogs, som jeg opførte som aktivt fulgte lige nu. Jeg tror måske, at jeg bliver nødt til at tilføje en anden blogroll-kategori af “Blogs, jeg ville følge, hvis jeg kun havde tid!”For alle de andre gode blogs derude. '-)

  • 5

   Sandheden bliver fortalt, jeg har ikke læst så meget af blogs (jeg elsker) så meget som jeg skulle. Nogle gange kommer arbejdet i vejen;).

   Jeg sætter pris på støtten og er velkommen tilbage til blogsfæren, Mike!

   Doug

   • 6

    Helt ærligt kan jeg ikke se, hvordan nogen har tid til at læse mange blogs. Når jeg tillader mig at gå i en periode, hvor jeg ikke får gjort noget, og så føler jeg mig virkelig dårlig om mig selv for at gøre det. Så hvis det lykkes mig at lade mig suge ind i en "samtale" (læs "debat"), bliver det virkelig en timesuck. Jeg ved ikke, hvordan folk, der har lønnet beskæftigelse, klarer at finde tiden til det.

    Men en af ​​grundene til, at jeg fortsætter med at læse din er, at for de emner, der interesserer mig, er din meget højere på "signalet" end på "støj" -forholdet end de fleste blogs. Kudos.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.