S'il Vous Plaît et Merci

Doug og EiffeltårnetHvis du ikke havde bemærket det endnu, har jeg været inde Paris arbejder med et firma. Det har været en hvirvelvindstur, og vi er faktisk på vej tilbage i dag (kl. 6:30 her). I forvejen til turen ville jeg elske at have børstet op på min fransk, så jeg lød ikke som sådan en uvidende amerikaner. Heldigvis taler næsten alle, vi er stødt på her, engelsk godt.

Vi talte med en kollega i går, og han fortalte os, at der virkelig kun var to udtryk, du har brug for at kende i Paris, så du ikke fornærmer de lokale ved at antage, at de taler dit sprog… Det er merci (tak) og Vær venlig (s'il vous plaît). Det fik mig til at tænke på, hvordan vi behandler hinanden som virksomheder. Da betaling typisk skifter hænder, glemmer vi ofte at sige tak eller tak.

Nogen fortalte mig en gang, at det aldrig er en medarbejders eller leverandørs hensigt at gøre endårlig job'. Selvom der er mange virksomheder, der kommunikerer forkert, underleverer eller løber ind i tidsproblemer ... de sandsynligvis aldrig beregnet at få det til at ske på den måde. Jeg vil arbejde lidt hårdere på at takke og bede høfligt om resultater ... Jeg vil arbejde med mennesker, der forstår, at forretning er forretning, men at fremme et stærkt forhold og være høflig skal altid have forrang.

Tak for din protektion på bloggen. Min analytics lyver aldrig, og jeg har bemærket, at vi har plantet vækst de sidste par uger. Dette har stort set at gøre med indlæggernes konsistens. Nu hvor min rejse er afsluttet, og den sidste redigering til Corporate blogging for dummies er inde, jeg ser frem til at lave dybere research og øge kvaliteten af ​​blogindlæggene. Hvis du har spørgsmål, du vil have os til at tackle, skal du bruge vores ChaCha.me-formular på sidebjælken til startsiden til at sende et spørgsmål til os.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.