Mænd vs. kvinder online shopping

mænd vs kvinder online shopping

Hvem kan godt lide kønsantagelser? Jeg gør ... Jeg gør ... for det meste fordi alt, hvad der taler om grå, fraskilte fede fyre i 40'erne, er perfekt i min livsstil. Jeg er en typisk jæger, når det kommer til shopping ... Jeg vil, jeg får, jeg kommer derfra. Min forskning starter typisk, når jeg åbner kassen og finder ud af, at jeg købte noget, jeg ikke havde brug for, ikke ville have eller forstod. Jeg er en enlig far, der bor sammen med en 19-årig datter, Katie, som er en af ​​de mest utrolige kunder, jeg nogensinde har set. Hun arvede absolut ikke mine vaner, så jeg vil sige, at det ligger i kønsgenerne.

Denne infografik fra Betalingssans staver det ... her er 6 vigtige fund fra deres forskning i mandlige og kvindelige shoppingtendenser:

  • Flere kvinder end mænd handler online
  • Kvinder er gode jægere
  • Kvinder går efter håndlavede og vintageartikler
  • Teknologi til drenge og sko til piger? Tænk igen
  • Kvinder elsker apps
  • Vil du promovere dit brand til din kvindelige demografiske? Kom på sociale medier

Selvfølgelig understøtter dette alt min forudsætning om, at det virkelig er kvinder, der styrer verden!

PaymentSense_MenVsWomenOnline-høj opløsning

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.