Møder - Døden af ​​amerikansk produktivitet

møder produktivitet

Hvorfor suger møder? Hvilke skridt kan du tage for at gøre møder produktive? Jeg har forsøgt at besvare alle disse spørgsmål i denne humoristiske (men ærlige) præsentation på møder.

Dette er et forbedret billede af den præsentation, jeg gjorde personligt. Denne præsentation den Møder har været i et stykke tid, har jeg skrevet om møder og produktivitet i fortiden. Jeg har deltaget i masser af møder, og et flertal af dem har været frygtelig spild af tid.

Da jeg startede min egen virksomhed, fandt jeg ud af, at jeg fik meget tid til at blive suget ud af min tidsplan ved møder. Jeg er meget mere disciplineret nu. Hvis jeg har arbejde eller projekter at gøre, begynder jeg at annullere og omlægge møder. Hvis du konsulterer andre virksomheder, er din tid alt, hvad du har. Møder kan spise den tid hurtigere end næsten enhver anden aktivitet.

I en økonomi, hvor produktiviteten skal øges, og ressourcerne falder, vil du måske se nærmere på møderne for at finde muligheder for at forbedre begge dele.

Jeg har været på en læsestribe for nylig, og disse bøger har virkelig været inspirerende for mig med hensyn til min forretning og min personlige produktivitet - Seth Godins Linchpin: Er du uundværlig?, Jason Fried og David Heinemeier Hansson rework og Tim Ferriss ' 4-timers arbejdsuge. Hver bog tackler møder i dem.

2 Kommentarer

  1. 1
  2. 2

    Møder for at planlægge møder. Enhver virksomhedsinstitutions død er erstatningen af ​​individuelt talent og evner med kollektivt buy-in og kompromis til den laveste fællesnævner. Jeg er enig med meget, som Doug har at sige her.

    God spænding = sund spænding. Jeg elsker at gå ind på møder, der allerede har produceret noget uden kollektiv buy-in. Kald det "bevis på konceptet", og du er næsten altid sikker på, at købet er udøvende. Prøv det: det er konstruktivt, det er proaktivt, og det udfordrer folk til at tænke anderledes.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.