MeetingHero: En app til mødeproduktivitet

mødehelt

Markedsførere har møder hele tiden, ligesom bureauer ... møder er livsnerven i ideer og planlægning. Men møder kan også være frygtelig uproduktive. Mens mange mennesker ønsker møder hele tiden, modstår jeg ofte. Møder er skattepligtige og dyre. Nogle gange tilskynder frygt et møde, hvor folk bare vil dække deres røv. Andre gange producerer møder et ton mere arbejde, selvom du endnu ikke er færdig.

Jeg skrev for nylig et indlæg, hvor jeg bad Er et tomt mødelokale et tegn på produktivitet? og for et par år siden talte jeg endda det Møder var amerikansk produktivitets død.

Jeg var ikke sjov ... Jeg var lige trådt tilbage fra et stort selskab, hvor jeg bogstaveligt talt havde 30+ timers møder hver uge. Jeg stoppede med at gå til ethvert møde, der ikke havde et formål, en grund til at jeg var der, og en handlingsplan. Mine møder gik ned til en time eller to om ugen, og jeg var mere produktiv end nogensinde.

De siger, at der er en app til alt, og nu har vi måske bare en til at møde produktivitet, MødeHero. MeetingHero er let at bruge på enhver telefon, tablet og computer, så du kan fange vigtige detaljer når som helst.

mødehelt

MeetingHero-funktioner inkluderer

 • Optag og samarbejd i realtid - Let at samarbejde og fange kritiske møder
  detaljer, så alle bliver hørt, og intet går tabt.
 • Kortere, fokuserede møder - MeetingHero gør det nemt for dig og dit team at oprette, dele og holde sig til mødeordninger, så du kan have fokuserede, produktive samtaler og meningsfulde takeaways.
 • Kør flere beslutninger - Ved at levere den rigtige mængde struktur under dit møde hjælper MeetingHero med at guide dit team til at træffe beslutninger og blive enige om de næste trin.
 • Bliv informeret med delbare mødeoversigter - Hvert møde har et let tilgængeligt, deleligt mødeoversigt, så du kan springe ud på møder og stadig holde dig informeret.
 • Alle dine møderotater - MeetingHero organiserer alle dine møderotater fra alle dine møder, så du let kan huske, hvad du har talt om, hvilke beslutninger du har taget, og hvad der ikke blev løst.
 • Kalender integration - MeetingHero synkroniseres med Google Kalender (andre kommer snart), så du kan oprette og invitere folk til møder, som du altid gør, og bruge MeetingHero til at sikre, at disse møder er langt mere produktive og engagerende.

3 Kommentarer

 1. 1

  Møder kan være frygtelige nogle gange, jeg forstår dig uden tvivl, men kan inspirere noget kunstnerisk i os alle i løbet af en, 
  Jeg kommer ganske opdateret ud af nogle møder. Jeg har aldrig brugt denne app, men jeg finder den ret interessant, især jeg kan lide den del af dit indlæg med funktionerne, det er ret godt formuleret. I øjeblikket bruger jeg en app kaldet The Meetings fra firmaet Exquisitus, den har ting, du aldrig har tænkt på, jeg kan godt lide, at den er synkroniseret med masser af applikationer.

 2. 2

  Det er stadig et smukt nyt værktøj, men jeg kan godt lide det meget, fordi det er simpelt og brugbart. Der er nogle grundlæggende, som du ikke kan gøre (kan ikke slette "møder", der kun er kalenderaftaler, da det helt trækker fra din kalendersynkronisering), men generelt er det et rigtig godt værktøj.

  • 3

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.