Cappuccino og emballagens løgne

McCafe MokkaSidste uge stoppede jeg for en McSkillet burrito på vej til arbejde. Jeg kunne sandsynligvis skrive et indlæg om hvor meget jeg elsker dem og Qdoba-morgenmadsburritoer, men jeg sparer dig. Mens jeg var ved McDonalds, min nysgerrighed fik det bedste af mig, og jeg bestilte en McCafe Mocha snarere end at stoppe ved min favoritcafé.

Farverige, sofistikerede skilte og emballage med jordfarver omgiver dig og får dig til at føle, at du træder op til en europæisk café. Det er du dog ikke. Jeg så nøje, hvordan personen bag disken trykkede på de rigtige knapper, omrørte indholdet og afskærmede drikken med flødeskum og en drys chokolade.

Jeg kom til bilen, tog min første slurk og ... blech. Jeg er ikke sikker på, hvad der skete, jeg tror, ​​der var en fejl på maskinen eller noget, men det smagte som dårlige expresso-skud dækket af flødeskum. Jeg kan næsten mage enhver kaffe (jeg var i flåden af ​​godheds skyld), men jeg måtte smide den ud. Selvfølgelig ville deres hold heller ikke vide, om der var et problem - mindre end de ville vide godt hakket oksekød. 😉

StarbucksVi har en Starbucks nedenunder fra mit arbejde, så det er svært for en kaffejagt at passere. Jeg er især glad for deres pebermyntesirup ... ligesom vores forfædre fandt ud af, at Coca-Cola havde kokain, er jeg bange for, at vi en dag vil finde ud af, at Starbucks Pebermynte har noget ulovligt i sig.

Starbucks har et meget tydeligt, rent logo, der plejede at fortælle folk omkring dig, at “Jeg har så mange penge, at jeg kan bruge $ 4 på nogle brændte bønner.”(Nogle af mine venner kalder det Firebukke). Ak, det kulturelle ikon, der var Starbucks, er begyndt at falme. Jeg rammer sjældent de lange linjer og kan passere en Starbucks lige så let som en tankstation med en kaffestand. Koppen er dog stadig elegant og skelnes.

KaffekopTil venstre er måske min yndlingskaffe af alle. Mine gode venner Jason og Chris driver en god kaffebar, Bønnekoppen rundt om hjørnet fra mit hjem.

Kaffen importeres fra en kaffebrander ud af Hamilton, Ontario. Hver slurk, selvom den er koffeinfri, er stadig meget glat, rig og cremet. Det er svært at forklare forskellen på, at en korrekt ristet, formalet, stampet og dampet bønne kan producere en så utrolig flydende og sød skummende overflade. Baristaerne kl Indianapolis 'bedste kaffebar mål omhyggeligt og tid hvert skud for at sikre, at dets smag maksimeres. Ofte ser jeg dem dumpe og gentampe bønner, indtil de får det rigtige skud - nogle gange kan fugt spille kaos.

De koster ikke så meget som Starbucks, og de er så meget bedre (eksponentielt bedre end McCoffee), men alligevel er koppen almindelig og hvid. Intet specielt ... undtagen hvad der er indeni. Det var det, jeg kom for at købe, ikke? jeg do betale også for den oplevelse, som butikken har at tilbyde! Masser af plads, gratis trådløs og nogle komfortable sæder.

Åh, løgne om emballage! Jeg kan ikke forestille mig, hvor mange penge McDonalds har brugt på at prøve at få det, der er i koppen, se bedre ud uden for koppen.

10 Kommentarer

 1. 1

  Jeg kan også håndtere dårlig kaffe, men jeg har lyst til en Motrin-mor. Jeg hænger ud på Starbucks, fordi det er det eneste sted, jeg kan gå på pause fra arbejde, der er varmt og har komfortable sæder om vinteren. Linjerne suger, kaffen er ikke god, og atmosfæren forværres med børn, der løber rundt som små kæledyr.

  Gode, uafhængige caféer er så sjældne omkring disse dele. Men jeg har et par stykker, og jeg nedlader dem dybt. Længe leve den umærkede kop!

 2. 3

  FYI: Ved Starbucks i Broad Ripple er en stor (venti) kaffe en smidge over $ 2.00. Bean Cups online-menu siger, at det samme er $ 1.55. Jeg tror, ​​at historierne om $ 4 cup kommer fra markeder som NYC.

  Men, stort indlæg Doug!

 3. 4

  Også jeg prøvede McBlech-kaffe. Du oplevede ikke en fejl. Det ved jeg, fordi jeg gav dem tre chancer. En kold karamel-latte. En varm latte. En varm mokka. Jeg blev overrasket over, hvor dårlige de virkelig var. Hvis jeg modtog en så dårlig kaffe på en kaffebar, ville jeg give den tilbage og bede dem om at prøve igen.

  Jeg ville blive meget overrasket, hvis nogen plejede at imbibere kaffebar kaffe ville skifte. Min løsning: Jeg købte en anstændig, men stadig billig espressomaskine. Sagen betalte sandsynligvis for sig selv om en måned eller to. Nu laver jeg min egen præcis, hvordan jeg vil have dem til en brøkdel af prisen. Du ved hvad de siger om en gris i en kjole.

 4. 5

  Jeg fandt dig på grund af @ swoodruffs Five in the Morning.

  Jeg er ikke en kaffedrikker, men jeg er en tedrikker, og der er nogle steder, der har "te" i deres navn, men stinker efter te.

  Jeg er nysgerrig, du føler ikke, at det er en marketingfejl at ikke have et logo på din kaffekop?

  Lad os sige, at person X har stort behov for kaffe, de passerer person Y, der holder en kaffekop. Person X spørger, hvor fik Person Y kaffen. Måske er Person X dårlig til at give anvisninger, måske har Person Y ingen sans for retning, måske taler Person Y ikke engelsk så godt, så Person Y har problemer med at finde caféen. Hvis den tomme kaffekop faktisk havde et logo, ville Person Y vide, hvad de skulle se efter.

  Lad os flytte eksemplet til vin. Jeg kan huske navnene på nogle vine, men ikke alle. Når jeg køber vin, ser jeg efter kendte mærker.

  Jeg mener, at logoer er vigtige, og det er en fejl at ikke mærke dit produkt med dit logo.

  • 6

   At være venner af The Bean Cup er jeg helt sikker på, at de ikke har et logo, bare på grund af koppernes omkostninger. De vil hellere bruge pengene på store bønner, og det er jeg taknemmelig for!

   Tak til Steve for omtalen og håber du vender tilbage snart!

 5. 7
 6. 8

  Meget interessant indlæg. At være fan af din yndlingscafé gør det også endnu mere interessant. Jeg er enig, jeg tror, ​​at et logo sandsynligvis vil hjælpe The Bean Cup, men jeg synes også, at det sandsynligvis ikke er prisen værd at gøre det. I eksemplet ovenfor tror jeg, at Person Y let og hurtigt ville lade Person X vide, hvor de fik den store kop kaffe, og præcis hvordan de skulle komme dertil. Jeg siger det, fordi en ting jeg ved er, at jeg har gjort netop det ved flere lejligheder.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.