Mavericks på arbejdspladsen: Hvem ansætter?

Mavericks på arbejdspladsen: Hvorfor vinder de mest originale sind i erhvervslivetSidste måned valgte Indianapolis Marketing Book Club Mavericks at Work som bogen at læse. Jeg elsker bøger og især forretningsbøger. Mit hus er fuld af dem. Jeg læser denne og er lige begyndt Spis aldrig alene: Og andre hemmeligheder til succes, et forhold ad gangen.

Mavericks at Work er en af ​​de utroligt inspirerende bøger, men jeg er ikke sikker på, om jeg får min 'fylde' af dem eller ej. Tom Peters, Guy Kawasaki, Seth Godin og endda mine venner og familie fortsætter med at fortælle mig, at jeg skal være maverick.

Jeg er en Maverick i hjertet, men jeg er ikke overbevist om, at verden har brug for så mange mavericks. Gør vi?

Maverick: en ensom dissenter som intellektuel, kunstner eller politiker, der tager et uafhængigt standpunkt bortset fra sine medarbejdere.

Når alt kommer til alt, har vi ikke brug for fyre, der simpelthen skal ordne vores biler, feje gulvene, holde busserne kørende og se på butikken? Kan enhver virksomhed virkelig have råd til at fortsætte med at promovere Mavericks? Det er ikke, at jeg er i tvivl om min egen iværksætterånd, jeg er bare i tvivl om, at der er mange muligheder for Mavericks derude.

En god ven af ​​mig spurgte, hvordan jeg kan lide bogen. Jeg svarede: "Jeg elsker bogen!"

Så måtte jeg tilbage på arbejde. Det er ikke, at mit arbejde ikke tillader mig at være indflydelsesrig ... det er simpelthen det forretning som helhed værdsætter ikke nødvendigvis maverick på arbejde. De er ikke-konformisterne, outsidere, urolighederne. Ofte tror jeg, det er Maverick, der ender med at lede efter den næste mulighed - for det er aldrig, hvor de lige gik.

Har jeg taget fejl af dette?

5 Kommentarer

 1. 1

  Jeg tror, ​​at folk kan tage et uafhængigt standpunkt i hvad de end gør .. selv butiksledere og bilmekanikere. Jeg tror ikke, vi kan have for mange mennesker, der holder op med at gøre tingene bare fordi "sådan er de" og i stedet stiller spørgsmål, beslutter at gå imod kornet og som et resultat forbedre verden omkring os.

  • 2

   Jeg er enig, det er derfor, vi har Jessie James, der bygger motorcykler, Orange County Choppers, bygger motorcykler. Og alle de mennesker, der vil udføre kontraktarbejde for dem. Tror du, at alle disse mennesker er konformister, spil det sikkert i livet. disse er eksempler. Jeg er en non-konformist. Jeg er en hvid kvindelig amerikaner, der gik i akupunkturskole. det varede i 3 år. og jeg er ikke af asiatisk anstændig. Jeg vil sige, at det er at være non-konformister. Vi har virkelig brug for flere non-konformister

 2. 3

  Jesse,

  Jeg er ikke uenig og tager mig ikke den forkerte vej, hverken er nødvendigvis mere værdifuld end den anden. Jeg tror, ​​at et godt hold har brug for 'løftere og pushere'. Dem, der tænker det, og dem, der kan udføre den plan.

  Jeg spekulerer bare på, hvor mange mavericks en industri kan håndtere, og om der virkelig er mangel på dem!

 3. 4

  Jeg tænkte også på dette, men jeg indså - alle kan være maverick nogle gange og andre gange en 'løfter og skubber' (selvom det kræver at bide tungerne). Det ville ikke være godt, hvis alle foreslog at gøre alt på en ny måde hver gang. Men jeg tror, ​​der er plads for alle til at stille de spørgsmål, der skal stilles, især ”hvorfor?”. Og efter min erfaring stilles dette spørgsmål alt for sjældent.

 4. 5

  Jeg er enig. Vi skal have folk til at skubbe de nye ideer og drømme om, hvad der kan være. Lige så vigtigt er det, at vi har brug for de mennesker, der kan fokusere på at gøre, hvad der er nødvendigt for at føre den nye retning fremad.

  Der er en tid og et sted for begge. Stagnation opstår, når der ikke tilbydes nye ideer. Imidlertid kan stagnation også forekomme, når for mange ideer kastes i blandingen, og ingen er villige til at arbejde med andres ideer.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.