Mavericks på arbejdspladsen: Hvem ansætter?

Mavericks på arbejdspladsen: Hvorfor vinder de mest originale sind i erhvervslivetSidste måned valgte Indianapolis Marketing Book Club Mavericks at Work som bogen at læse. Jeg elsker bøger og især forretningsbøger. Mit hus er fuld af dem. Jeg læser denne og er lige begyndt Spis aldrig alene: Og andre hemmeligheder til succes, et forhold ad gangen.

Mavericks at Work er en af ​​de utroligt inspirerende bøger, men jeg er ikke sikker på, om jeg får min 'fylde' af dem eller ej. Tom Peters, Guy Kawasaki, Seth Godin og endda mine venner og familie fortsætter med at fortælle mig, at jeg skal være maverick.

Jeg er en Maverick i hjertet, men jeg er ikke overbevist om, at verden har brug for så mange mavericks. Gør vi?

Maverick: en ensom dissenter som intellektuel, kunstner eller politiker, der tager et uafhængigt standpunkt bortset fra sine medarbejdere.

Når alt kommer til alt, har vi ikke brug for fyre, der simpelthen skal ordne vores biler, feje gulvene, holde busserne kørende og se på butikken? Kan enhver virksomhed virkelig have råd til at fortsætte med at promovere Mavericks? Det er ikke, at jeg er i tvivl om min egen iværksætterånd, jeg er bare i tvivl om, at der er mange muligheder for Mavericks derude.

En god ven af ​​mig spurgte, hvordan jeg kan lide bogen. Jeg svarede: "Jeg elsker bogen!"

Så måtte jeg tilbage på arbejde. Det er ikke, at mit arbejde ikke tillader mig at være indflydelsesrig ... det er simpelthen det forretning som helhed værdsætter ikke nødvendigvis maverick på arbejde. De er ikke-konformisterne, outsidere, urolighederne. Ofte tror jeg, det er Maverick, der ender med at lede efter den næste mulighed - for det er aldrig, hvor de lige gik.

Har jeg taget fejl af dette?