Mesterlig branding: West Baden

vest baden

Min mand, den fantastiske og talentfulde kreative direktør Steve Nealy (skamløs stik), og jeg tilbragte et par dage i denne uge på det historiske West Baden Springs Hotel i det sydlige Indiana. Lad mig sige, før jeg kommer ind i kødet af dette, at hvis du bor inden for et drev (eller endda videre) fra dette hotel og resten af French Lick Springs Resort og ikke har set det (eller endda hvis du har), skal du besøge. Det er smukt.

Som marketingmedarbejder og brandstrateg var jeg mest imponeret over opmærksomhed på deres brand. Begge hoteller har store historier, der inkluderer besøg af dignitarier af alle striber, inklusive præsidenter for De Forenede Stater, der kom til denne overdådige legeplads i begyndelsen af ​​1900'erne. For nylig restaureret til deres oprindelige pragt, de skånede ikke en detalje i at understrege brandets historiske elementer, mens de imødekommer behovene hos moderne rejsende. For eksempel var den trådløse levering i hele West Baden Springs Hotel uplettet. Jeg behøvede ikke at give en halvliter blod eller tilbyde $ 10 om dagen for at logge på. Jeg var bare nødt til at acceptere vilkårene for brug en gang, og min lille glade MacBook Pro blev genkendt igen og igen gennem bygningen.

Bedst af alt blev mit brandstrategs hjerte opvarmet af igangværende brandoptagelse, jeg oplevede ved hver tur. Hver eneste medarbejder, vi kom i kontakt med, var en gående snakende ambassadør af brandet. Hver tilbød noget god historie og var mere end glad for at vise os rundt samt smagfuldt komme med yderligere forslag, så vi ikke ville gå glip af det tilsyneladende uendelige udvalg af ting at gøre.

Jeg kunne fortsætte og fortsætte med de mange detaljer, der forbandt dette godt klarede mærke. Min pointe er, at de laver et fantastisk stykke arbejde med deres brand, ser i enhver håndgribelig og immateriel kroge og kroge for at forstærke, hvem de er, og hvad de står for. De gjorde det ikke kun før salget eller på salgsstedet. De overdådige os med mærket efter salget ... indstillede sig til viral markedsføring, returkøb og en større levetid kundeværdi. Synes der er en lektion derinde for os alle.

Jeg gik afslappet, fortryllet og klar til at vende tilbage så hurtigt som muligt. Smuk branding, West Baden Springs Hotel og French Lick Springs Resort. Bravo!

2 Kommentarer

  1. 1

    Tak for at dele dette. For et par år siden arbejdede jeg for Cook Medical fra Bloomington. Virksomheden afholdt (og antager, at de stadig gør) deres årlige selskabsbanket i West Baden. Bygningen er bemærkelsesværdig. Når du besøger, skal du sørge for også at tage i grundene og haven. Absolut værd at turen.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.