Gabet i marketingteknologi?

OL Relæ DropFor mange, mange år siden var jeg analytiker i en avis. Hver uge samlede jeg data fra vores produktions- og distributionssystemer og arbejdede for at finde ud af, hvor der var tid eller penge at spare. Det var et udfordrende job, men jeg havde et godt lederskab, og i det årti, jeg arbejdede der, reducerede vi vores driftsbudget hvert år.

Det var et utroligt givende job. Jeg var personligt ansvarlig for et budget på flere millioner dollars - så at finde affald tillod ikke blot virksomheden at spare penge, det tillod mig også at bruge penge, hvor det var mest nødvendigt. Det var tilfredsstillende at give medarbejderne de værktøjer og teknologier, de havde brug for for at gøre deres liv lettere.

At finde muligheder i systemet førte os næsten altid til tilslutninger i systemet, men ikke i selve de forskellige processer. De fleste nætter kørte presserne perfekt, indsættelsesudstyret var fejlfrit, lastbilerne kørte fint, og transportører arbejdede hårdt for at få papiret til din dør. Imellem fastkørte transportbånd imidlertid, linjer mislykkedes, paller faldt om, lastemaskiner mislykkedes, og trafikken stoppede transportørerne.

Med et par årtier af markedsføring analyse bag mig har mulighederne ikke ændret sig. På mit arbejde fungerer siderne godt, nyhedsbreve går i orden analytics er fint, bloggen klarer sig fantastisk, opfordring til handling bliver klikket, og kundeemner føjes til Salesforce.

Imidlertid alle forbindelsespunkter imellem mangler. Nyhedsbrevet synkroniseres ikke med webstedet eller med analytics. Det analytics fangster mest af statistikken, men ikke nogle af de vigtige oplysninger fra webstedet eller bloggen. Bloggen tiltrækker masser af trafik, men sporing af folk fra bloggen til virksomhedswebstedet går tabt. Og inden for Salesforce sporer vi ikke de nøgleord, der bragte dem, de artikler, de læste, eller CTA, de klikkede på. Forbindelserne er brudt.

Og de er ikke lette at rette!

Vores marketingteam ved, hvad der er behov for, de mangler simpelthen ressourcerne til at få det hele til at fungere problemfrit lige nu. Jeg tror ikke, det er anderledes med nogen anden virksomhed ... vi alle kæmper med ineffektivitet på grund af, hvordan vores systemer integreres og automatiseres. Det har været min lidenskab i mange år, men alligevel er jeg ikke sikker på, at nogen store udviklinger har ramt markedet.

Når jeg ser på markedsføringsteknologiens fremtid, tror jeg ikke, at mulighederne ligger i medierne selv ... Jeg tror, ​​de ligger i forbindelserne mellem dem.

2 Kommentarer

 1. 1

  Ok, du stumpede mig på to punkter. For det første er det vigtigt at tælle? Hvad hvis du bare gjorde hvad du gjorde og ikke målte, ville det stadig tælle? For det andet er jeg stumpet med “Salesforce”, så jeg finder ud af den ene ...

  • 2

   Hej Penny!

   Hvis vi ikke tæller, hvordan ved vi, at vores arbejde lønner sig? Re: Salesforce - det er en software som en service (online) kundeforholdsleder (CRM). Dybest set kan du holde styr på kundeemner og kunder, hvert berøringspunkt med dem, muligheder osv. For en organisation med flere afdelinger eller så mange kunder, at du ikke kan huske dem, er en CRM vigtig, så du kan have alle kunder 'historier lige ved hånden.

   Jeg er glad for at du spurgte! Nogle gange bliver jeg lidt for nørd her 🙂
   Doug

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.