Gabet i marketingteknologi?

OL Relæ DropFor mange, mange år siden var jeg analytiker i en avis. Hver uge samlede jeg data fra vores produktions- og distributionssystemer og arbejdede for at finde ud af, hvor der var tid eller penge at spare. Det var et udfordrende job, men jeg havde et godt lederskab, og i det årti, jeg arbejdede der, reducerede vi vores driftsbudget hvert år.

Det var et utrolig givende job. Jeg var personligt ansvarlig for et budget på flere millioner dollars-så at finde affald tillod ikke blot virksomheden at spare penge, det gav mig også mulighed for at bruge penge, hvor det var mest nødvendigt. Det var tilfredsstillende at give medarbejderne de værktøjer og teknologier, de havde brug for for at gøre deres liv lettere.

At finde muligheder i systemet førte os næsten altid til tilslutninger i systemet, men ikke i selve de forskellige processer. De fleste nætter kørte presserne perfekt, indsættelsesudstyret var fejlfrit, lastbilerne kørte fint, og transportører arbejdede hårdt for at få papiret til din dør. Imellem fastkørte transportbånd imidlertid, linjer mislykkedes, paller faldt om, lastemaskiner mislykkedes, og trafikken stoppede transportørerne.

Med et par årtier af markedsføring analyse nu bag mig, har mulighederne ikke ændret sig. På mit arbejde fungerer webstederne godt, nyhedsbrevene går okay ud analytics er fint, bloggen klarer sig fantastisk, opfordring til handling bliver klikket, og kundeemner føjes til Salesforce.

Imidlertid alle forbindelsespunkter derimellem mangler. Nyhedsbrevet er ikke synkroniseret med webstedet eller analytics. Det analytics fangster mest af statistikken, men ikke nogle af de vigtige oplysninger fra webstedet eller bloggen. Bloggen tiltrækker masser af trafik, men sporing af folk fra bloggen til virksomhedens websted går tabt. Og inden for Salesforce sporer vi ikke de søgeord, der bragte dem, de artikler, de læste, eller CTA, de klikkede på. Forbindelserne er brudt.

Og de er ikke lette at reparere!

Vores marketingteam ved, hvad der er behov for, de mangler simpelthen ressourcer til at få det hele til at fungere problemfrit lige nu. Jeg tror ikke, at dette er anderledes med noget andet firma ... vi alle kæmper med ineffektivitet på grund af, hvordan vores systemer integreres og automatiseres. Det har været en lidenskab for mig i mange år, men jeg er ikke sikker på, at der har været nogen stor udvikling på markedet.

Når jeg ser på fremtiden for marketingteknologi, tror jeg ikke, at mulighederne ligger i selve mediet ... Jeg tror, ​​at de ligger i forbindelserne mellem dem.

2 Kommentarer

 1. 1

  Ok, du stumpede mig på to punkter. For det første er det vigtigt at tælle? Hvad hvis du bare gjorde hvad du gjorde og ikke målte, ville det stadig tælle? For det andet er jeg stumpet med “Salesforce”, så jeg finder ud af den ene ...

  • 2

   Hej Penny!

   Hvis vi ikke tæller, hvordan ved vi, at vores arbejde lønner sig? Re: Salesforce - det er en software som en service (online) kundeforholdsleder (CRM). Dybest set kan du holde styr på kundeemner og kunder, hvert berøringspunkt med dem, muligheder osv. For en organisation med flere afdelinger eller så mange kunder, at du ikke kan huske dem, er en CRM vigtig, så du kan have alle kunder 'historier lige ved hånden.

   Jeg er glad for at du spurgte! Nogle gange bliver jeg lidt for nørd her 🙂
   Doug

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.