Markedsførere er så fulde af skidt

Paparazzi

influencer-project.pngJeg lytter til Influencer-projektet. Det er et rigtig interessant projekt - 60 minutter med 60 sekunders tip fra Hvem er hvem på nettet taler om at skabe indflydelse online. Jeg kunne være lidt bitter over, at jeg ikke blev inviteret til at hjælpe, men da jeg lyttede til disse folk… kom jeg til erkendelsen af, at mange af dem bare er fulde af lort.

Først når du læser gennem listen, skal du lave dit hjemmearbejde ... de fleste af disse mennesker faktisk byggede ikke deres indflydelse online. De var allerede indflydelsesrige og så gik online. Andre var stadig indflydelsesrige, fordi de skrev succesrige bøger eller skabte succesrige virksomheder. Med andre ord havde de allerede indflydelse. Når det er sagt, respekterer jeg dem alle for det hårde arbejde, de har udført ... Jeg er bare uenig i, at de er eksperter i påvirker folk online.

Tro mig ikke? Gå ned på listen over mennesker og cirkel dem, der faktisk skabte deres egen indflydelse online.

Anne Handley, Anne Holland, Brian Clark, Jason Falls, Liz Strauss, Hugh MacLeod, Dan Schawbel, Steve Woodruff, Chris Garrett... for at nævne nogle få ... ingen vidste, hvem disse mennesker var, før de skrabet, blødte og kravlede sig vej til indflydelse. De gjorde det ved at tage risici, spare i sparegris for at rejse til konferencer, arbejde indtil de dybe timer om morgenen, jonglere med dagjob og tale koncerter, miste deres job, skrive blogs og e-bøger ...

Disse folk opnåede indflydelse i deres netværk med utrættelig hårdt arbejde.

Nogle mennesker, jeg kender, er forbløffede over, at jeg startede en succesrig virksomhed på mindre end et år. På mindre end et år? Virkelig? Folk - jeg har arbejdet med dette i et årti! Ti år med at komme i problemer med mine chefer for at blogge om klienter. År uden søvn. År med 7 dages arbejdsuge. År med at leve på Internettet. Jeg er ikke engang tæt på det samme indflydelsesområde som de mennesker på projektet - men jeg ved, hvor hårdt de har arbejdet for at komme, hvor de er.

Den sjove del er, når du lytter til Influencer Project, noget af disse påvirkere har faktisk glemt præcis hvordan de kom derhen! Jeg hørte ikke ting som ...

Deltag i en højrisiko-opstart, der tilfældigvis skabte bajillions, skriv en bedst sælgende bog, vær en humoristisk kaustisk intimidator, der taler meget, start et succesfuldt traditionelt bureau og tag derefter flytningen online, vær en ekspert offline ...

Jeg hørte lort som at deltage i et socialt netværk eller begynde at bruge noget værktøj online. Laver du sjov med mig? Værktøjer er netop det ... værktøjer! Giv mig en kasse med maling og et par uger, så viser jeg dig et maleri, der næppe svarer til en fjerdeklassers færdighedsniveau. At give folk onlineværktøjer til indflydelse hjælper ikke dem med at påvirke mere end at give mig et laboratorium vil hjælpe mig med at vinde Nobelprisen.

Der er nogle gode beskeder i projektet, misforstå mig ikke. Jeg er virkelig ikke bitter ... virkelig. 🙂

Så ... vil du påvirke mennesker? Skær dit håndværk, indtil du kender det indefra og ude. Benyt enhver lejlighed til at lede eller melde dig frivilligt for at få dit navn ud. Hjælp alle. Invester i din egen fremtid i stedet for din arbejdsgiver ... eller den næste lønforhøjelse eller forfremmelse. Svigte. Svigte. Svigte. Svigte. Svigte. Fejler igen. Få dit navn ud. Kald dig selv en ekspert. Bliv latterliggjort. Gå og tale - du vil sandsynligvis sutte, men du bliver bedre. Arbejd hårdt.

Jeg tror, ​​mine 60 sekunder er gået.

BEMÆRK: Det ser ud til, at FastCompany kører sit eget Influencer-projekt.

4 Kommentarer

 1. 1

  Bedst. Stolpe. Nogensinde.

  Jeg er glad for, at nogen havde sandet til at sige det. At opbygge indflydelse og skabe dit eget held sker ikke ved at lide ting på Facebook og kalde det en dag.

  Det kommer ikke engang fra at have gode blogindlæg.

  Det handler om fødder på gaden.

 2. 2
 3. 3

  Fantastisk indlæg Doug. Jeg lyttede lige til konferencen også. Samlet set blev der fremsat nogle gode punkter, men jeg er enig i meget af dit indlæg.

 4. 4

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.