Dit brand skal være på sociale medier

sociale mediebro

forretningsmand_i_åbner_hat.jpgAf og til støder jeg på indlæg, der taler om, hvordan folk ikke ønsker at "engagere sig" med mærker på sociale medier, og at dit brand ikke skal være der, det skal være mennesker osv. Osv.

Det seneste var et indlæg fra Mike Seidle, en lokal blogger og forretningsperson. Jeg vil indlede, at jeg ikke kender Mike, og jeg har intet imod ham. Jeg følger ham videre Twitter og jeg tror, ​​at han generelt har nogle gode tanker om forretningsblogging og sociale medier, men jeg er stadig uenig med Mike på dette punkt.

Det er OK for dit brand at være på Twitter - være på Facebook - at være aktiv i sociale medier. Det er det virkelig og af et par grunde.

 1. Det giver dine kunder et point til at samle nyheder og information om din virksomhed.
 2. Det giver dig mulighed for at overvåge samtalen.
 3. Det giver dig mulighed for at oprette forbindelse til andre mærker og muligvis skabe relationer og parterneships baseret på deres interaktioner i sociale medier.

Mike påpeger, at folk vil engagere sig med andre mennesker. Ja, dette er sandt, men det betyder ikke, at du ikke også kan skære plads til dit brand. Her er nogle effektive måder at gøre dette på:

 1. Bekræft, hvem tweets / opdaterer Facebook osv. På din virksomheds vegne: Ved at give nogle rigtige ansigter hjælper det med at humanisere dit brand. FreshBooks gør det godt deres Twitter-side.
 2. Tillad dine medarbejdere at interagere på sociale medier på et personligt niveau OG på vegne af din virksomhed: Jeg administrerer vores twitter-konto såvel som vores Facebook-side men jeg har også mine egne personlige konti. Mange afFormstack Kunderne ønsker ikke at følge mig, for nogle gange kan jeg godt lide at tale om sport eller mine børn eller hvad der ellers foregår. Så meget af det, jeg har at sige, er ikke godt for dem. Men jeg er også en advokat og en evangelist for online formularbyggerFormstack , og når det giver mening, taler jeg om de seje ting, vi laver på mine personlige konti. Det giver indsigt til folk, der følger mig om, hvad jeg lever for, og hjælper med at udsætte dem forFormstack . Giv dit brand og dine medarbejdere styrke, og det vil betale sig.
 3. Har personlighed. Hvis du vil engagere dig, da dit brand på sociale medier viser lidt personlighed. Vi ved, at mærker ikke er mennesker, men jo mere "liv" du er i stand til at give dit brand på sociale medier, jo mere værdi får du af at interagere gennem flere medier.

Enig? Være uenig? Har andre ideer til, hvordan du bruger dit brand på tværs af sociale medier, lad mig det vide i kommentarerne!

4 Kommentarer

 1. 1

  Fantastisk indlæg! Et andet punkt, jeg vil gøre, er, at folk ikke følger, bliver fan osv ... af et brand, de ikke vil engagere sig med. Så hvis de følger eller en fan, så er det grund til at de ønsker at interagere / engagere sig. Se på Facebook-fansiden for YATS! De har tusindvis af fans og god interaktion med deres kunder.

 2. 2
 3. 3

  Vi har haft stor succes ved at bruge sociale medier med vores brand på Malmaison. Jeg tror, ​​at tricket er at bruge det på en anden måde, end du ville have andre typer traditionelle medier. For eksempel er Twitter en fantastisk måde at interagere individuelt med kunder - hvis nogen tweeter et spørgsmål om vores brand, svarer vi dem direkte tilbage personligt og altid med humor og fræk personlighed.

  Malmaison

 4. 4

  Jeg er enig.

  Se på det på denne måde. En del af det, du gør med socialt, er at engagere dig. Jeg ville give en rigtig person ved forlovelsestid, hvis du sætter pris på forholdet!

  Den anden del af det, du laver, er imidlertid at tiltrække eller invitere. Du vil gøre folk opmærksomme. Meget af dette er ret generisk. Det er ikke rigtig personligt engagement. Det er Tweeting om nyt indhold, du stiller til rådighed, eller Tweeting om andres indhold, du kan lide, fordi det resonerer med din egen besked. Disse ting har ikke brug for en rigtig person.

  Endelig er der tidspunkter, hvor du vil gøre mærket indlysende, fordi du skal sige noget ret kommercielt. Hvis en rigtig person gør det, skader det deres ægthed. Hvis et brand gør det, er det forventet adfærd.

  Jeg har for nylig skrevet et blogindlæg om strategier til social markedsføring her:

  http://corpblog.helpstream.com/helpstream-blog/20...

  Skål,

  Bob Warfield
  Helpstream CEO

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.