Få mest muligt ud af din indtjening

Depositphotos8874763 m 2015

Indtægtsgenerering af en blog er vanskelig, medmindre du har meget trafik, eller hvis du har en god niche. Jeg kører et par forskellige reklameteknologier på mit websted og er imponeret over den indtægt, jeg har opnået. Et af problemerne med at køre annonceplads er at få mest muligt ud af fast ejendom. Kører du displayannoncer? Bannere? Knapper? Tekstlink?

Jeg tror, ​​det er ideen bag nye bestræbelser som f.eks Rubicon Project (hvilket har øget min indtjening på pay-per-click-reklame tredoblet på min blog). Deres system overvåger ydeevne på annoncer og justerer den reklame, der vises der i overensstemmelse hermed.

Læg mærke til hvor jeg besluttede at 'spille' og komme med mine egne anbefalinger ... ikke godt:

Rubicon-projektets ydeevne

Den næste generation af indtægter

Næste på internettet er applikationer, der tillader både udgiveren og annoncøren fuld kontrol. Kontekstweb, en førende kontekstuel reklamevirksomhed meddelte i går, at de lancerer ADSDAQ Exchange Agency Trading Desk. Her er en uklarhed fra deres pressemeddelelse:

Bureauer står over for de udfordrende problemer med effektiv medieforbrug og adgang til handlingsbar indsigt i en tid med publikumsfragmentering. De vil bruge ADSDAQ Exchange Agency Trading Desk at knytte ydeevne til kontekst på tværs af alle digitale kampagnemedier. Ved hjælp af den samme realtids kontekstuelle motor, der driver virksomhedens medieforretning, kan et digitalt bureau bruge ADSDAQ Exchange Agency Trading Desk på tværs af køb på portaler, annoncenetværk og stedsspecifikke køb for at opdele køb i indholdskategorier og knytte kampagnepræstationer til disse kategorier . Tjenesten fungerer adskilt fra virksomhedens medieforretning.

Når en køber eller analytiker modtager denne analyse, kan agenturet? Med et tryk på en knap? Købe mere af den beholdning, der arbejder for en given kampagne og sælge enhver beholdning, der ikke overgår deres forventninger.

Med ADSDAQ (endnu ikke implementeret på min blog) kan jeg indstille en minimumspris for min ejendom, MEN vise andre annoncer, hvis ingen beslutter at købe. Hvilken god idé!

ADSDAQ indtægtsgenerering

Med andre ord, hvis jeg angiver, at den øverste venstre knap er værd $ 150, kan en annoncør på ADSDAQ sikre positionen og betale prisen. Men hvis ingen bider, kan jeg vise en alternativ annonce der. Meget intelligent. Nu beslutter du, hvad din ejendom er værd! Jeg vil undersøge dette dybere og håber virkelig at eksperimentere i de kommende måneder med ADSDAQ. Den største del er, at jeg ikke behøver at opgive de mennesker, jeg bruger nu!

Artikel om Yahoo! Forretning

4 Kommentarer

 1. 1
 2. 2

  Douglas– tak for stillingen! Jeg er ansvarlig for forlagsprogrammet i Rubicon Project. Jeg er glad for at høre om din positive oplevelse med vores program. Vores team har arbejdet meget hårdt for at hjælpe udgivere som dig med at tjene flere penge på annoncerne på dit websted, mens de gør mindre arbejde.

  Absolut holde os opdateret om din feedback.

  JT
  Rubicon-projektet

  • 3

   Tak fordi du kom forbi, JT.

   Rubicon spillede ikke godt med ADSDAQ, så jeg var nødt til at trække den metode. Annoncerne dukkede op, men der syntes ingen klik at registrere sig i Rubicon. Det kan vi ikke have! Jeg tror, ​​jeg kunne have 'forfalsket' det ved at betjene siden gennem en iframe, men det er lidt af et hack.

   Jeg faldt en note til støtte i aften. Endnu en kudos på din kundeservice - I er utrolige.

   Doug

 3. 4

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.