Lav dit Web 2.0-logo

På indflydelse 2.0

For sjov. Opret dit eget Web 2.0-logo her (OPDATERING: Webstedet er ikke længere tilgængeligt). Jeg fandt dette på Peter Glymans blog.

6 Kommentarer

 1. 1

  Det er en cool og sjov side. De har også - i et lignende design - en webur. Slår nogen af ​​de andre, jeg har set (selvom jeg aldrig har forstået, hvorfor nogen ville sende et ur på deres hjemmeside ...)

 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

  Ting er blevet værre, nu er der kun en 404-fejl. Bugger, ligesom jeg havde en rigtig god idé, hvor jeg kunne have brugt den effekt.
  Nå, Internettet is en flydende ting.
  Tak for al inspiration - smart at kun have myBlog-communityet på forsiden.

  • 6

   Tak, Martin! Jeg har ændret posten. RE: Jeg har spillet med sidebjælken for at gøre det mere effektivt. MyBlogLog-javascriptet er stadig i bundfoden - så de bloggere, der besøger, genkendes stadig på hjemmesiden, men jeg ville ikke sænke alle siderne, hvis deres tjeneste kørte langsomt.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.