MailButler: Endelig en assistent til Apple Mail, der rokker!

posthandler

Når jeg skriver dette, er jeg i øjeblikket i mail helvede. Jeg har 1,021 ulæste e-mails, og mit manglende svar løber over i direkte beskeder via sociale medier, telefonopkald og tekstbeskeder. Jeg sender omkring 100 e-mails og modtager cirka 200 e-mails hver dag. Og det inkluderer ikke abonnementer på nyhedsbreve, som jeg elsker. Min indbakke er ude af kontrol og indbakke nul er lige så realistisk for mig som en lyserød dinosaur.

Jeg har brugt masser af værktøjer til at hjælpe, og jeg har altid været skuffet over at kaste dem alle sammen og vende tilbage til Apple Mail, hvis flag, filtre og VIP-lister er fingre, som jeg bruger til at tilslutte dæmningen. Det er dog ikke nok. Jeg er stadig frustreret. Jeg vil bedre styre bølgen af ​​anmodninger. Og jeg ved, at for hvert par hundrede e-mails er der altid en nugget mulighed i et par, som jeg skulle være oven på.

For omkring en uge siden, Thaddeus Rex, a brandekspert der fungerer sammen med os på klienter, der måske eller måske ikke har været vidne til mig åbent græder foran min indbakke, så lad mig vide om MailButler. I modsætning til mange tredjepartsplatforme, der inspicerer eller overtager din indbakke, er MailButler en tilføjelse, der integreres problemfrit med Apple Mail. Det er så godt, at Apple virkelig bare skal snappe dette firma op og tilføje disse funktioner som standard.

MailButler-funktioner

 • Udsæt - Ved at udsætte en e-mail får du den midlertidigt til at forsvinde ud af din indbakke.
 • Sporing - Fortæl dig, om modtageren faktisk har åbnet din e-mail. Dette er et fantastisk værktøj for forretningsudviklingspersoner, der ser, om en kunde åbner deres intro eller forslag-e-mail.
 • Planlægning - Planlæg dine e-mails, der skal sendes på en bestemt dato og et bestemt tidspunkt i fremtiden.
 • Fortryd send - I et stykke tid kan du fortryde afsendelsen af ​​e-mailen og rette potentielle fejl.
 • Underskrifter - Opret smukke e-mail-signaturer ved at vælge mellem deres forskellige skabeloner.
 • Upload af sky - MailButler uploader automatisk store filvedhæftninger til skyen og tilføjer de tilsvarende links til din besked i stedet.
 • Påmindelse om vedhæftet fil - Glem aldrig at vedhæfte en fil til en besked igen, som du nævnte i meddelelsesteksten.
 • Avatar-billeder - Med MailButler kan afsenderen af ​​en e-mail let ses af deres farverige avatarbillede.
 • Direkte indbakke - Få adgang til dine hyppigst anvendte postkasser lige fra menulinjen - et klik væk fra overalt
 • emojis - De charmerende små ikoner, der er en del af moderne kommunikation ... nu også i e-mails.
 • Opsige abonnement - MailButler gør det lettere end aldrig før at afmelde uønskede nyhedsbreve: Et klik!

Her er et billede af, hvor simpelt det erMailButler planlægning fungerer. En af de funktioner, jeg elsker, er at den opretholder min sidste indstilling - det har jeg også gjort Næste hverdag kl. 8:00. Dette er fantastisk, fordi jeg ikke rigtig bryr mig om, at folk ser, at jeg svarer på deres e-mail klokken 2, heh.

mailbutler planlægning

MailButler kommende funktioner

 • Opgaver - Marker dine e-mails som opgaver for aldrig at glemme vigtige opgaver igen.
 • Indbakke pause - Hold pause, få MailButler: Deaktiver automatisk bestemte e-mail-konti baseret på din arbejdstid.
 • Gevinst - Del hurtigt et tilbud fra en e-mail-besked i andre applikationer eller tjenester.
 • Giphy - Med MailButler har du direkte adgang til en trazillion animerede billeder for bedre at udtrykke dig selv.

Installer MailButler GRATIS!

Det er jeg meget begejstret for MailButler har Indbakke pause funktion under udvikling. For mange gange modtager vi e-mails fra sen aften med klienter med anmodninger, som vi hopper på. Det er ikke, at vi ikke ønsker at være lydhøre, men vi træner ofte vores kunder om, at de praktisk talt kan oprette forbindelse til os når som helst på dagen eller natten ... ikke en god praksis, da vi ikke er en supportafdeling. Jeg vil hellere stoppe modtagelsen af ​​e-mails indtil den følgende hverdag. Vores kunder, der kan have en nødsituation, kan altid ringe til os.

Offentliggørelse: Jeg bruger mit henvisningslink i posten i håb om, at masser af jer installerer og betaler for tjenesten, og jeg kan få den gratis! 🙂

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.