Designet til at angive noget ud over det sædvanlige

madascar rød knap

Mine børn gør altid grin med mig for min kærlighed til animerede film - jeg kan simpelthen ikke få nok af dem. Da jeg så Madagaskar 2, elskede jeg denne scene, hvor det røde lys begynder at blinke og slukke ... se hvordan det håndteres af pingvinerne ved rattet:

Det er synd, at Analytics ikke altid har blinkende røde lys "designet til at angive noget ud over det sædvanlige" samt manualerne til, hvordan man retter dem. Selvfølgelig - selvom de gjorde det - så længe flyet stadig fløj, ville de sandsynligvis vælge ikke at gøre noget.

Organisationer er også tryllebundet af voksende antal (som jeg er!). Problemet er, at der typisk er historier inden for de tal, der skal blinke røde pærer. Det er dit job som marketingmand at finde dem ... måske et betydeligt fald i søgeordstrafik eller et henvisende websted, der dukker op fra ingenting.

Det tætteste vi kommer en manual er den løbende rådgivning fra folk som Avinash Kaushik og analytics bedste praksis blogs. Hvilken slags røde lys har du afdækket (eller ignoreret) i din Analytics?

Måske skulle du gøre noget ved det, før flyet går ned! Eller finder du dine Analytics-rapporter "smukke og noget hypnotiske"?

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.