Låsning af Facebook

facebook kan ikke lide

Shame on me, but I really don’t pay attention to things like privacy settings, terms of use, or any other fine print when I add myself to a service. I typically wait to see if there’s a backlash from the community and then I act accordingly. This particular issue snuck up on me, though, and I didn’t even realize what I had done.

My Facebook profil is fairly open to anyone who would like to connect. I’m a social person and I really don’t have any secrets (or money for all you hackers out there), so I connect with everyone. About the only exception to this are geolocation tools. I think it’s kind of creepy that people I don’t know and live in some other state care about where I check in.

Anyways, in this case, someone posted something to my wall that was offensive to a good majority of the population. I won’t go into detail… it wasn’t porn, just a truly tasteless attack on their faith. I’m not a religious person, but I have the decency not to insult people who er. Faith is something that’s not only sacred, we’ve already figured out that folks don’t mind killing themselves over it. For many people, their faith is all they have. In my opinion, it lacks any decency as a fellow human being and it’s just downright mean.

What happened within minutes was that people unfriended me… along with a deluge of comments on what a jerk I was. (The irony is that I let the person who did it know that I was disappointed in them). So, because of one person in my network lacking any kind of decency, I’ve had to lock down my permissions. I still am allowing friends to post on my timeline… but no one else is going to see the information. To get to this screen, click the down arrow in Facebook (top right this very moment) and then select Sådan opretter du forbindelse. I’ve circled the two settings I’ve updated.

facebook tilladelser s

For you Facebook gurus out there, does this also stop any content from making it to my wall from another persons’ wall that I comment on? Or will this do that?

7 Kommentarer

  1. 1

    Denne ændring af tilladelsen vil ikke ændre noget i disse henseender. Dine venner vil stadig se, når du kommenterer eller kan lide noget. Din eneste mulighed er ikke at kommentere disse emner. De nylige grove fotos på Facebook er en bevidst udnyttelse af, hvordan Facebook fungerer.

    Dybest set oprettede Anonym flere falske konti, knyttede dem alle sammen, tilføjede en flok rigtige mennesker, uploadede masser af bruttobilleder, og kunne derefter lide og kommentere dem alle. Da du kommenterede dette billede, blev det vist på dine venners vægge, fordi det allerede havde så mange andre kommentarer og likes. Facebook fungerer nøjagtigt, hvordan det skal: har det mest populære indhold (hvis dine venner har beskæftiget sig med det).

    Den eneste vej rundt er at ignorere eller skjule dette indhold, og hvis du er som mig, skal du informere dine andre venner om det, så de også ved det.

    -Jack

  2. 3

    Faktisk henviser jeg til, hvad de fleste mennesker ser: varen i deres nyhedsfeed. Hvis nogen sendte et element direkte på din væg, er det en anden historie. Mit gæt er dog, at du henviser til dit nyhedsfeed. Ja?

  3. 5

    Jeg har altid gjort et punkt for at låse mine Facebook-indstillinger ned. Jeg er ikke mere antisocial end dig, men jeg startede dette, når jeg begyndte at modtage venneanmodninger fra nogle ret mistænkelige mennesker. Indrømmet, jeg har ikke investeringen i sociale netværk, som du gør med din karriere og synlighed, så jeg har ikke en interesse at blive fulgt eller venet af tusinder af mennesker, der ellers ikke kender mig fra Adam.

    Desuden har jeg ikke brug for nogens hjælp til at sætte min fod i munden, det kan jeg gøre ganske godt alene.

  4. 7

    Standarden skal være i automatisk låsning og gøre alle privatlivsfunktionerne nemme at finde. Overlad derefter til den enkelte bruger at åbne de funktioner, de ønsker. Det er, hvad en omhyggelig websiteejer ville gøre.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.