Google My Business til lokal søgning

google maps

Sidste april skrev jeg et indlæg om Google My Business. I weekenden hentede jeg min datter fra hendes håraftale. Salonen var smuk og de mennesker, der arbejdede der, var fantastiske. Ejeren spurgte mig, hvad jeg gjorde for at leve, og jeg fortalte ham, at jeg hjalp virksomheder med deres online markedsføring.

Vi stod ved en computer, og han delte med mig, at hans salgsudbyder også gjorde sit websted. Jeg bad ham søge på Google efter “Hårstylist, Greenwood, IN“. Op dukkede et pænt kort op med al hans konkurrence ... men ingen adgang til hans salon. Jeg gik igennem ham offentliggør sin virksomhed på Google My Business og det tog hele 10 minutter.

Hvis du er i gang med at sælge websteder til regionale virksomheder eller foretager lokal søgemaskineoptimering, hvordan kan du lade dette være ude af din strategi? Det er gratis, det er øverst på siden med søgeresultater, og det er nemt at bruge! Google har endda tilføjet lokale statusopdateringer til siden.

Selvom du ikke er en regional virksomhed, vil jeg stadig råde dig til at bruge Google My Business. Virksomheder kan lide at bruge lokale ressourcer, fordi de er lettere at kommunikere med, besøge og få support fra. Shop lokalt, køb lokalt, søg lokalt ... og noter din virksomhed, så du bliver fundet. Bing har også et Local Listings Center

3 Kommentarer

  1. 1

    Jeg tror, ​​at jo flere kanaler du leverer dine oplysninger og bygger en tilstedeværelse for din virksomhed, jo flere øjenkugler får du, og jo stærkere bliver dit brand. Google Local Business er bestemt på min liste!

  2. 2

    For det meste er virksomhedsejere så optaget af at reklamere for deres virksomheder på netværkssider eller internettet, at de ofte overser disse muligheder. Dette gælder især for meget gamle mor- og popvirksomheder, der altid havde påberåbt sig deres virksomheds ord om mund til mund.

  3. 3

    Vi har brugt meget tid på at optimere lokale klientvirksomheder til Google Local Business såvel som Maps og bruge Maps Booster. For eksempel får et af vores websteder lufthavnsparkeringsfirmaer halvdelen af ​​deres trafik kun fra Maps-listen alene. At have din lokale forretning på side 10 er afgørende, og vi ser muligheder for vores kunder, da vi får dem på side én flere gange for deres "penge-nøgleord". Jeg kan godt lide at få klienter på Maps, PPC og Natural. Ved at gøre dette kan jeg dække 15-XNUMX% af hele siden en fast ejendom. Når potentiel kunde foretager en søgning og ser mere end en liste over og under folden, ser vi en masse nye forretninger, for ikke at nævne nye kunder.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.