Fall ikke for bedraget "Lokal tilstedeværelse"

Depositphotos37564193 s

Min telefon ringer hele dagen. Ofte har jeg møder med klienter, men andre gange sidder det åbent på mit skrivebord, mens jeg får arbejdet færdigt. Når telefonen ringer, kigger jeg over, og der er ofte et 317-retningsnummer, der ringer op. Nummeret findes dog ikke i mine kontakter, så jeg kan ikke se, hvem personen faktisk er, der ringer til mig. Med over 4,000 kontakter i min telefon - synkroniseret med LinkedIn og Kontakt altid... Jeg identificerer stort set alle, der ringer til mig.

Men dette er anderledes. Dette er et udgående salgsselskab, der spoofing 317 områdenummer for at prøve at forbedre chancerne for, at jeg tager telefonen. Når vi taler med Bill Johnson - vores klient, ekspert i udgående salg og grundlægger af Salgsshow, dette er kendt som lokal tilstedeværelse og det er den nyeste universalmiddel inden for udgående opkaldsteknologi.

Her er et eksempel fra RingDNA:

Problemet med lokal tilstedeværelse er, at det straks begynder håndtrykket mellem en sælger og en kunde med et uærligt engagement. I denne tid, hvor forbrugerne kræver mere gennemsigtighed og ærlighed fra virksomheder, er dette i direkte konflikt.

Lokal tilstedeværelse er udbredt og vokser i branchen ... og det er også vildledende og dumt efter min mening. Jeg forsøger ikke at slå RingDNA - de er en af ​​hundredvis af leverandører, der sælger denne løsning, og den første, jeg fandt en video til på Youtube. Men mens RingDNA-videoen viser antallet af telefonopkald besvaret eller returneret, giver den ikke indsigt i skaden på dit salg ved hjælp af denne vildledende strategi.

Doug Hansen, Sr. Manager for kontoudvikling af Drej, uforvarende besvaret et opkald fra en leverandør, der tidligere havde udråbt deres lokale opkaldsfunktioner. Straks tænkte han mindre på sælgerens integritet, selvom han på forhånd vidste, hvad de gjorde.

Jeg har over 30 års erfaring inden for salg, herunder efterforskning i telefon og har eksperimenteret med sandsynligvis lige så mange forskellige teknikker til at skaffe returopkald eller afhentninger som nogen. Mens jeg forstår tiltrækningen af lokale numre for at blive vist på et prospekts opkalds-id, finder jeg, at det ofte giver en tip til det udsigten, de er blevet vildledt, de opfanger og skaber en barriere for negativitet, der skal brydes i starten. Selvom disse teknikker er effektive til at komme til udsigten hurtigere, transmitterer de også, at vi er mindre gennemsigtige og direkte i vores tilgang og undergraver vejen til et tillidsfuldt forhold.

Doug sagde det perfekt. Selvom svarprocenten stiger, når du ringer ind med samme områdekode, kan jeg ikke forestille mig, at din konverteringsfrekvens stiger med den. Jeg kan heller ikke tro, at du ikke sætter hele salgscyklussen i fare ved at starte en vildledende fod.

Tillid og ægthed er nøglerne til ethvert salg. Du må ikke risikere dem ved at spoofe områdekoder!

5 Kommentarer

 1. 1

  Ja, dette er et af de tricks, der er forbi dets udløbsdato. For 18 måneder siden lurede dette mig ved de første par opkald, nu bliver alt, der ikke rammer opkalds-id, ignoreret ...

 2. 2

  Selvom dette forudseeligt kan ses som vildledende, er det svært at ignorere den øgede svarkonverteringsfrekvens, og dets anvendelse er yderst anvendelig under omstændigheder, hvor A. klienten har anmodet om et opkald eller B. slutbrugeren er forbruger. Brug ikke lokal tilstedeværelse, hvis du sælger til C-suite eller virksomhedskonti. Men med hensyn til tillid havde jeg brugt dette værktøj i en tidligere position (på det tidspunkt solgte til forbrugere), og tillid var ALDRIG tabt. Det ville blive bragt op hele tiden - "Er I lokale", hvor jeg vil fortælle dem om vores intuitive telefonsystem og afslutte denne sætning med "temmelig klog, ikke?" Vi vil begge have en latter og fortsætte med salgsopkaldet. I mellemtiden steg svarprocenten over 400% i den pågældende applikation. 4x mulighederne for at lukke forretning. Jeg tager disse odds enhver dag.

  • 3

   Der er en række vildledende marketingstrategier, der forbedrer respons og konverteringsfrekvenser i hvert medium, Ryan. Du tager oddsene, jeg er ikke fan og tror ikke, at gode virksomheder med gode produkter og tjenester har brug for at gøre tingene på denne måde.

   • 4
    • 5

     Jeg er ikke advokat, men jeg tror ikke, at der er noget juridisk krav om at tvinge en områdekode til at matche den faktiske placering af den, der ringer op. Tænk på din egen mobile enhed ... Jeg kunne være i Las Vegas og ringe til nogen og “317” registrerer stadig.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.