Lev Elsk grin

GrublerJeg har på det seneste tænkt meget og vokset poetisk med min søn om liv, forældre, arbejde, parforhold osv. Livet kommer til dig i etaper, og du er tvunget til at træffe beslutninger, som du aldrig ville.

Trin 1: Ægteskab

For omkring 8 år siden var det min skilsmisse. Jeg var nødt til at finde ud af, om jeg kunne klare at være en 'weekend' -far eller en enlig. Jeg valgte det sidste, fordi jeg umuligt kunne leve uden mine børn.

Under skilsmissen måtte jeg finde ud af, hvilken slags mand jeg skulle være. Skulle jeg være en vred eks-mand, der slæbte sin eks ind og ud af retten, dårligt mundede sin eks over for sine børn, eller skulle jeg tage velsignelsen over at få mine børn og tage den store vej. Jeg tror, ​​jeg tog den høje vej. Jeg taler stadig ofte med min ekskone og beder endda for hendes familie til tider, jeg ved, at de kæmper. Sandheden er, at det kræver meget mindre energi på denne måde, og mine børn har det meget bedre med det.

Trin 2: Arbejd

På arbejdet har jeg også været nødt til at træffe beslutninger. Jeg har forladt mere end et par gode job i det sidste årti. Jeg forlod en, fordi jeg vidste, at jeg aldrig ville være, hvad min chef ville have, at jeg skulle være. Jeg forlod en anden for nylig, fordi jeg ikke personligt blev opfyldt. Jeg er i en fantastisk job nu det udfordrer mig hver eneste dag ... men jeg er realistisk om, at jeg nok heller ikke vil være her et årti fra nu.

Det er ikke, at jeg er i tvivl, det er bare, at jeg er mere komfortabel med min 'niche' inden for marketing og teknologi. Jeg kan godt lide at bevæge mig hurtigt på arbejdet. Når tingene går langsommere, og virksomheder har brug for de færdigheder, der ikke interesserer mig, indser jeg, at det er tid til at komme videre (inde eller ude). Jeg har fundet ud af, at når jeg arbejder med mine styrker, er jeg en meget gladere person, end når jeg bekymrer mig om mine svagheder.

Trin 3: Familie

Jeg nærmer mig 40 nu og er kommet til et punkt i mit liv, hvor jeg også skal træffe beslutninger med mine relationer. Tidligere har jeg brugt meget energi på at have en familie, der er 'stolt af mig'. På mange måder var deres mening vigtigere end min egen. Med tiden indså jeg, at de målte succes meget anderledes, end jeg nogensinde gjorde.

Min succes måles på mine børns lykke, kvaliteten og mængden af ​​solide venskaber, mit netværk af medarbejdere, den respekt, jeg får på arbejdet, og de produkter og tjenester, jeg leverer hver dag. Du bemærker måske, at titel, berømmelse eller formue ikke var derinde. De var ikke, og vil aldrig blive det.

Som følge heraf har min beslutning været at efterlade folk, der forsøger at trække mig ned i stedet for at løfte mig op. Jeg respekterer, elsker og beder for dem, men jeg vil bare ikke bruge energi på at prøve at gøre dem lykkelige mere. Hvis jeg ikke lykkes med deres mening, kan de beholde deres mening. Jeg er ansvarlig for min lykke og de skulle påtage sig ansvaret for deres.

Som far er jeg begejstret for, hvem mine børn er i øjeblikket, og jeg elsker dem ubetinget. Vores samtaler på daglig basis handler om, hvad det lykkedes dem, ikke om deres fiaskoer. Når det er sagt, er jeg hård ved mine børn, hvis de ikke lever op til deres potentiale.

Min datters karakterer faldt markant i sidste uge. Jeg tror, ​​at størstedelen af ​​det var, at hendes sociale liv var blevet vigtigere end hendes skolearbejde. Det gjorde dog ondt, da hun fik sine karakterer. Hun græd hele dagen, fordi hun typisk er en A/B -elev. Det var ikke hvor skuffet jeg var, det var tydeligt, det var hvor skuffet hun var.

Katie elsker at lede i klassen og hader at være i bunden. Vi lavede nogle ændringer-ingen besøgsvenner på hverdage og ingen make-up. Make-up var den hårde… Jeg troede virkelig, hun ville brænde huller i mig med sine øjenkugler. Inden for ugen begyndte hendes karakterer dog at vende tilbage. Hun brænder ikke huller i mig mere, og grinede endda af mig forleden i bilen.

Det er en hård high wire -handling, men jeg gør mit bedste for at fremhæve det positive, ikke det negative. Jeg forsøger at styre dem i retning af det smukke hav og ikke altid minde dem om stormen bag dem.

Når mine børn bliver trygge ved, hvem de er, bliver jeg mere glad for, hvem de bliver. De undrer mig hver dag. Jeg har utrolige børn ... men jeg har ingen misforståelser om, hvem 'jeg synes, de skal være' eller 'hvordan de skal handle'. Det er for dem at finde ud af. Hvis de er tilfredse med sig selv, deres retning i livet og med mig ... så er jeg glad for dem. Den bedste måde, jeg kan lære dem på, er ved at vise dem, hvordan jeg handler. Buddha sagde: "Den, der ser mig, ser min lære." Jeg kunne ikke være mere enig.

Trin 4: Glæde

Jeg kan huske en KOMMENTAR et stykke tid tilbage fra en god 'virtuel ven', William der spurgte: "Hvorfor skal kristne altid identificere sig selv?". Jeg besvarede aldrig spørgsmålet, fordi jeg skulle tænke meget over det. Han havde ret. Mange kristne meddeler hvem de er med en 'helligere end dig' -holdning. William har al ret til at udfordre folk om dette. Hvis du sætter dig selv på en piedestal, skal du være forberedt på at svare på, hvorfor du er der!

Jeg vil have, at folk skal vide, at jeg er kristen - ikke fordi det er den, jeg er, men fordi det er den, jeg håber at være en dag. Jeg har brug for hjælp til mit liv. Jeg vil være en venlig person. Jeg vil have, at mine venner genkender mig som en, der bekymrede sig, lagde et smil på læben eller inspirerede dem til at gøre noget anderledes med deres liv. Mens jeg sidder på arbejde og arbejder med en genstridig sælger eller en fejl, som jeg fejler i cirkler, er det let for mig at glemme det store billede og sige et par ord. Det er let for mig at blive vred på de mennesker i virksomheden, der giver mig det svært.

Mit (begrænsede) syn på de lærdomme, jeg tror på, fortæller mig, at de mennesker i den anden virksomhed sandsynligvis arbejder hårdt, har udfordringer, de forsøger at overvinde, og de fortjener min tålmodighed og respekt. Hvis jeg fortæller dig, at jeg er kristen, åbner det mig for kritik, når jeg er hykler. Jeg er ofte en hykler (for ofte), så lad mig vide, at jeg ikke er en god kristen, selvom du ikke har samme overbevisning som mig.

Hvis jeg kan finde ud af fase 4, forlader jeg denne verden en meget, meget glad person. Jeg ved, at jeg vil opleve sand glæde ... Jeg har set den slags glæde hos andre mennesker, og jeg vil have det for mig selv. Min tro fortæller mig, at dette er noget, som Gud ønsker mig at have. Jeg ved, at det er noget, der er til at tage, men det er svært at afvise dårlige vaner og ændre vores hjerte. Jeg bliver ved med at arbejde på det.

Jeg håber, at dette indlæg ikke var for grimt for dig. Jeg havde brug for at lufte lidt om mine familieproblemer, og det at skrive gennemsigtigt hjælper mig meget. Måske vil det også hjælpe dig!

13 Kommentarer

 1. 1

  STOR post! Og jeg elsker at vide, at jeg ikke er den eneste forælder, der straffer ved at fjerne sminken. Min datter synes eyeliner er hendes bedste ven. Det er forbløffende, hvor hurtigt hun ”får det”, når hun ikke har lov til at have det. 🙂

  • 2

   Eyeliner er far til en 13-årig fjende. 🙂

   Jeg synes make-up er en glat skråning. Jeg har aldrig været fan af en masse make-up, og min teori er, at kvinder bruger mere og mere, fordi de bliver følsomme over for, hvor smukke de virkelig er. Så ... hvis du er 13, ender du med at ligne en Picasso, når du er 30 år.

   Med en make-up pause håber jeg, at Katie kan se, hvor smuk hun er og derefter bruge mindre senere.

   • 3

    Jeg er enig. Selvom min datters eyeliner-færdigheder kom meget nyttigt i aften, da jeg gjorde mig klar til Heartland Film Festival Crystal Heart Awards-gallaen. Hun proklamerede, at jeg “gjorde det forkert” og fortsatte med at sminke mine øjne meget smagfuldt. Ja, jeg er ikke en stor fan af makeup, for det meste b / c Jeg kan ikke lide at bruge tiden på det. Mange kvinder, der sætter det på med en murske, skal stoppe b / c, de er faktisk meget smukke nedenunder. Du er en god far for at prøve at lære din datter, hvad skønhed virkelig er.

 2. 4

  Wow, hvilket indlæg Doug! Jeg kan virkelig godt lide din holdning.

  Du ved, der er en stor overlapning mellem kristendom og islam, når det kommer til familie- og sociale værdier. Meget af det, du sagde, tror du på, eksemplificerer mange af islams lære. Det er sjovt, at ikke-mulsimer som dig nogle gange gør et bedre stykke arbejde med at demonstrere islamiske værdier end nogle muslimer.

  Så for dette hilser jeg dig! Fortsæt den positive holdning. Du er en god blogger, og du lyder helt sikkert som en helvedes far.

  • 5

   Tak AL,

   Det er sjovt, at du siger det. Jeg har læst Koranen og har nogle venner, der er islamiske. Hver gang vi mødes, finder vi så meget til fælles mellem vores religioner. Tak også for dine komplimenter - jeg tror ikke, jeg er så god en forælder som jeg kunne være, men jeg prøver!

 3. 6

  Undskyld at sige det, men dette indlæg får mig til at diskutere, om jeg vil afmelde mig eller ej - af nogle få grunde:

  1. Dette er en blog om marketing (eller det er mit indtryk). Selvom det er fint at tilføje personlighed og fint at nævne din tro, slukkede et langt indlæg om religion mig.

  Gør mig ikke forkert; religion er fint, og jeg respekterer din tro. Men religion er personlig, og jeg tror ikke rigtig, at den har en plads på en forretningsblog. Hvis jeg ville læse om religion, ville jeg abonnere på blogs med religiøse synspunkter.

  2. At skrive om en teenagepige, der græder hele dagen over dårlige karakterer, får mig til at føle mig syg i maven. Barnet er ikke skuffet, hun er sandsynligvis bange for din reaktion!

  3. At skrive om at straffe et barn for dårlige karakterer, efter at hun græd hele dagen (hvilket egentlig ikke er en normal teenagepigereaktion) får mig til at føle mig endnu mere syg. Straffe nogen, når de har gjort noget forkert og fortryder det ikke. Men når nogen har foretaget et dårligt valg, indset det, lært af det og er klar til at gøre det bedre næste gang, lad det være. Lad pigen opbygge selvtillid. Lad hende gøre det bedre, fordi hun vil - ikke fordi hun er bange for straf.

  Jeg respekterer, at du måske eller måske ikke er enig med mig. Jeg troede bare, du måske vil vide, hvorfor dette blogindlæg gik glip af mærket med mig.

  • 7

   Hej James,

   Tak fordi du tog dig tid til at skrive. Hvis du føler dig tvunget til at afmelde dig, vil jeg være ked af at se dig gå, men det er okay med det. Dette er ikke en virksomhedsblog, det er en personlig. Som sådan rådgiver jeg mine læsere om mit håndværk, men jeg er også gennemsigtig i at videreformidle min tro med mine læsere.

   Over tid er jeg blevet stor ven med læsere af min blog - hovedsageligt til dels fordi jeg deler både mit arbejde og mit liv med mine læsere. Jeg gør; hold dog mine personlige indlæg i min kategori "Hjemmefront", så du kan undgå at læse dem, hvis du vil.

   Jeg respekterer din mening om, hvad der også skete med min datter. Min datter er ikke låst hvor som helst :), hun har en hel opsætning ... mobiltelefon, mp3-afspiller, computer, fjernsyn osv., Så hun er næppe 'straffet', selvom det at tage makeup var det, der gav hende en hård tid. Jeg kan garantere dig, at hun ikke er bange for mig. Hun kan blive ked af det, hvis hun tror, ​​at hun skuffede mig, men jeg har aldrig givet Katie en grund til at være 'bange'.

   Jeg er ikke så sikker, kl. 13 skulle jeg nogensinde have tilladt hende at tage makeup, men hun er en god pige med gode karakterer og en god holdning - så jeg prøver at give hende den frihed, hun ønsker. Når hun viser mig, at hun kan klare det, sætter jeg hende aldrig grænser. Hvis du er forælder, ved du, hvor vanskelige disse situationer er.

   Jeg håber du holder fast og lærer mig at kende! Der er god info på denne blog, og jeg elsker at dele, hvad jeg lærer i branchen.

   Skål,
   Doug

 4. 8

  Fair nok, Doug. Jeg har også en forretningsblog med en kategori kaldet “Personal Ramblings” for den samme slags ting. Sidens layout og dækning hidtil havde givet mig indtryk af, at det var en strengt forretningsblog.

  Jeg befinder mig i en meget underlig position på Internettet. Jeg er canadisk, og vores kultur har en tendens til at være meget mere stille om religion end vores amerikanske naboer, hvoraf mange har tendens til at være ret ekstremistiske (efter min mening, og jeg siger ikke, at du er ekstremist). Jeg respekterer folks tro og har min egen så godt, jeg kan bare ikke lide at blive tvangsfodret.

  Desværre har denne ekstremisme efterladt mig meget forsigtig med at blive bibelsk, og min radar til det indkommende dunk synes at være indstillet på høj følsomhed. Så hvis jeg ikke bliver slået her, holder jeg mig. Fair deal?

  Hvad angår døtre ... Det er godt at høre, at du genkender teenagere har brug for den frihed, og tak for at rydde op. Jeg er overbevist om, at jo strammere båndet er, desto flere problemer sætter forældre sig i. Jeg får heller ikke "forældre, der bærer en tung hånd med deres børn. Det er bare ikke svaret.

  Og ... Fik selv en 14-årig og et lille barn, så jeg kan forholde mig til udfordringerne ved forældrerollen og makeupens magt.

  Tak igen for dit svar. Jeg havde en smule (okay en masse) en knæ-jerk-reaktion på indlægget, så for at dele lidt om mig, så du ikke tror, ​​jeg er en komplet røv, skal du læse op på mit indlæg om knæ-jerk-reaktioner.

  • 9

   Vi amerikanere kan lide at skubbe alt i alles ansigt - krig, rigdom, teknologi, musik, religion ... du hedder det, og vi er stolte af hvor dårligt vi ødelægger det! Når en af ​​os er oprigtig, er det svært at tage os alvorligt.

   Jeg boede i Vancouver i 6 år og tog eksamen fra gymnasiet der. Faktisk er min mors side af familien alle canadiske. Min bedstefar er en pensioneret officer fra de canadiske styrker. Jeg er en stor fan af Canada og kan stadig synge hymnen (på engelsk glemte jeg den franske version). Min mor er Quebecois, født og opvokset i Montreal.

   Jeg joke med mine gymnasiekammerater, at Amerika ikke kunne bede om en bedre toque end Canada!

   Tak for dit tankevækkende svar ... Jeg har aldrig taget det sådan.

 5. 10
 6. 12

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.