Lev Elsk grin

GrublerJeg har tænkt meget over det sidste og vokset poetisk sammen med min søn om livet, forældre, arbejde, forhold osv. Livet kommer til dig i etaper, og du er tvunget til at træffe beslutninger, som du aldrig har ønsket.

Trin 1: Ægteskab

For omkring 8 år siden var det min skilsmisse. Jeg var nødt til at finde ud af, om jeg kunne klare at være en 'weekend' far eller en enlig. Jeg valgte sidstnævnte, fordi jeg umuligt ikke kunne leve uden mine børn.

Under skilsmissen måtte jeg finde ud af, hvilken slags mand jeg skulle være. Skulle jeg være en vred eksmand, der trak sin eks ind og ud af retten, mishandlede sin eks til sine børn, eller skulle jeg tage velsignelsen ved at have mine børn og tage motorvejen. Jeg tror, ​​jeg tog motorvejen. Jeg taler stadig ofte med min ekskone og beder endda for hendes familie til tider, jeg ved, at de kæmper. Sandheden er, det tager meget mindre energi på denne måde, og mine børn har det meget bedre.

Trin 2: Arbejd

På arbejde har jeg også været nødt til at træffe beslutninger. Jeg har forladt mere end et par gode job i det sidste årti. Jeg forlod en, fordi jeg vidste, at jeg aldrig ville være, hvad min chef ville have mig til at være. Jeg forlod en anden for nylig, fordi jeg ikke personligt blev opfyldt. Jeg er i en fantastisk job nu det udfordrer mig hver eneste dag ... men jeg er realistisk, at jeg sandsynligvis heller ikke vil være her om et årti.

Det er ikke, at jeg er i tvivl, det er bare, at jeg er mere komfortabel med min 'niche' inden for marketing og teknologi. Jeg kan godt lide at bevæge mig hurtigt på arbejde. Når ting går langsommere, og virksomheder har brug for de færdigheder, der ikke interesserer mig, indser jeg, at det er tid til at komme videre (indenfor eller udenfor). Jeg har fundet ud af, at når jeg arbejder på mine styrker, er jeg en meget lykkeligere person, end når jeg bekymrer mig om mine svagheder.

Trin 3: Familie

Jeg nærmer mig 40 nu og er kommet til et punkt i mit liv, hvor jeg også skal træffe beslutninger med mine forhold. Tidligere har jeg brugt en masse energi på at have en familie, der er 'stolt af mig'. På mange måder var deres mening vigtigere end min egen. Med tiden indså jeg, at de målte succes meget anderledes, end jeg nogensinde gjorde.

Min succes måles af mine børns lykke, kvaliteten og kvantiteten af ​​solide venskaber, mit netværk af medarbejdere, den respekt, jeg får på arbejde, og de produkter og tjenester, jeg leverer hver dag. Du bemærker måske, at titel, berømmelse eller formue ikke var derinde. Det var de ikke og vil aldrig være.

Som et resultat har min beslutning været at efterlade folk, der forsøger at trække mig ned i stedet for at løfte mig op. Jeg respekterer, elsker og beder for dem, men jeg vil bare ikke bruge energi på at forsøge at gøre dem lykkelige mere. Hvis jeg ikke har succes efter deres mening, kan de bevare deres mening. Jeg er ansvarlig for min lykke og de skulle påtage sig ansvaret for deres.

Som far er jeg begejstret for, hvem mine børn er i øjeblikket, og jeg elsker dem ubetinget. Vores samtaler dagligt handler om, hvad det lykkedes dem, ikke om deres fiaskoer. Når det er sagt, er jeg hård på mine børn, hvis de ikke lever op til deres potentiale.

Min datters karakterer faldt markant i sidste uge. Jeg tror, ​​at størstedelen af ​​det var, at hendes sociale liv var blevet vigtigere end hendes skolearbejde. Det smertede hende, da hun fik sine karakterer. Hun græd hele dagen, fordi hun typisk er A / B-studerende. Det var ikke hvor skuffet jeg var, der var tydelig, det var hvor skuffet hun var.

Katie elsker at føre i klassen og hader at være i bunden. Vi foretog nogle ændringer - ingen besøg af venner på weeknights og ingen make-up. Makeup var den hårde ... Jeg troede virkelig, hun ville brænde huller i mig med øjenkuglerne. I løbet af ugen begyndte hendes karakterer at komme tilbage. Hun brænder ikke huller i mig mere og lo endda til mig forleden i bilen.

Det er en hård højtrådshandling, men jeg gør mit bedste for at fremhæve det positive, ikke det negative. Jeg prøver at styre dem i retning af det smukke hav og ikke altid minde dem om stormen bag dem.

Når mine børn bliver fortrolige med, hvem de er, bliver jeg mere glad for, hvem de bliver. De forbløffer mig hver dag. Jeg har utrolige børn ... men jeg har ingen misforståelser om, hvem 'jeg synes, de skal være' eller 'hvordan de skal handle'. Det er for dem at finde ud af. Hvis de er tilfredse med sig selv, deres retning i livet og med mig ... så er jeg glad for dem. Den bedste måde jeg kan lære dem på er ved at vise dem, hvordan jeg handler. Buddha sagde: "Den, der ser mig, ser min lære." Jeg kunne ikke være mere enig.

Trin 4: Glæde

Jeg kan huske en KOMMENTAR et stykke tid tilbage fra god 'virtuel ven', William der spurgte: "Hvorfor skal kristne altid identificere sig?". Jeg besvarede aldrig spørgsmålet, fordi jeg var nødt til at tænke meget over det. Han havde ret. Mange kristne meddeler, hvem de er, med en 'helligere end du' holdning. William har ret til at udfordre folk på dette. Hvis du sætter dig selv på en piedestal, skal du være parat til at svare på, hvorfor du er der!

Jeg vil have folk til at vide, at jeg er kristen - ikke fordi det er den jeg er, men fordi det er den jeg håber at være en dag. Jeg har brug for hjælp til mit liv. Jeg vil være en venlig person. Jeg vil have mine venner til at genkende mig som en der plejede, satte et smil på deres ansigt eller inspirerede dem til at gøre noget andet med deres liv. Når jeg sidder på arbejde og arbejder med en stædig sælger eller en fejl, som jeg fejler i cirkler, er det let for mig at glemme det store billede og udtale et par ord. Det er let for mig at blive vred på de mennesker i virksomheden, der har svært ved det.

Mit (begrænsede) syn på den lære, jeg tror på, fortæller mig, at de mennesker i den anden virksomhed sandsynligvis arbejder hårdt, har udfordringer, de prøver at overvinde, og de fortjener min tålmodighed og respekt. Hvis jeg siger dig, at jeg er kristen, åbner det mig for kritik, når jeg er hykler. Jeg er ofte hykler (for ofte), så lad mig vide, at jeg ikke er en god kristen, selvom du ikke har den samme tro som mig.

Hvis jeg kan finde ud af fase 4, forlader jeg denne verden en meget, meget glad person. Jeg ved, at jeg vil opleve ægte glæde ... Jeg har set den slags glæde hos andre mennesker, og jeg vil have det for mig selv. Min tro fortæller mig, at dette er noget, som Gud ønsker mig at have. Jeg ved, at det er noget, der er der for at tage, men det er svært at forkaste dårlige vaner og ændre vores hjerte. Jeg fortsætter dog med at arbejde på det.

Jeg håber, dette ikke var for gushy et indlæg for dig. Jeg havde brug for at lufte lidt om mine familiens problemer, og at skrive gennemsigtigt hjælper mig meget. Måske hjælper det dig også!

13 Kommentarer

 1. 1

  STOR post! Og jeg elsker at vide, at jeg ikke er den eneste forælder, der straffer ved at fjerne sminken. Min datter synes eyeliner er hendes bedste ven. Det er forbløffende, hvor hurtigt hun ”får det”, når hun ikke har lov til at have det. 🙂

  • 2

   Eyeliner er far-til-en-13-årig fjende. 🙂

   Jeg synes make-up er en glat skråning. Jeg har aldrig været fan af meget make-up, og min teori er, at kvinder bruger mere og mere, fordi de bliver følsomme over for, hvor smukke de virkelig er. Så ... hvis du er 13, ender du med at ligne en Picasso, når du er 30 år.

   Med en make-up pause håber jeg, at Katie kan se, hvor smuk hun er og derefter bruge mindre senere.

   • 3

    Jeg er enig. Selvom min datters eyeliner-færdigheder kom meget nyttigt i aften, da jeg gjorde mig klar til Heartland Film Festival Crystal Heart Awards-gallaen. Hun proklamerede, at jeg “gjorde det forkert” og fortsatte med at sminke mine øjne meget smagfuldt. Ja, jeg er ikke en stor fan af makeup, for det meste b / c Jeg kan ikke lide at bruge tiden på det. Mange kvinder, der sætter det på med en murske, skal stoppe b / c, de er faktisk meget smukke nedenunder. Du er en god far for at prøve at lære din datter, hvad skønhed virkelig er.

 2. 4

  Wow, hvilket indlæg Doug! Jeg kan virkelig godt lide din holdning.

  Du ved, der er en stor overlapning mellem kristendom og islam, når det kommer til familie- og sociale værdier. Meget af det, du sagde, tror du på, eksemplificerer mange af islams lære. Det er sjovt, at ikke-mulsimer som dig nogle gange gør et bedre stykke arbejde med at demonstrere islamiske værdier end nogle muslimer.

  Så for dette hilser jeg dig! Fortsæt den positive holdning. Du er en god blogger, og du lyder helt sikkert som en helvedes far.

  • 5

   Tak AL,

   Det er sjovt, at du siger det. Jeg har læst Koranen og har nogle venner, der er islamiske. Hver gang vi mødes, finder vi så meget til fælles mellem vores religioner. Tak også for dine komplimenter - Jeg tror ikke, jeg er så god en forælder som jeg kunne være, men jeg prøver!

 3. 6

  Undskyld at sige det, men dette indlæg får mig til at diskutere, om jeg vil afmelde mig eller ej - af nogle få grunde:

  1. Dette er en blog om marketing (eller det er mit indtryk). Selvom det er fint at tilføje personlighed og fint at nævne din tro, slukkede et langt indlæg om religion mig.

  Gør mig ikke forkert; religion er fint, og jeg respekterer din tro. Men religion er personlig, og jeg tror ikke rigtig, at den har en plads på en forretningsblog. Hvis jeg ville læse om religion, ville jeg abonnere på blogs med religiøse synspunkter.

  2. At skrive om en teenagepige, der græder hele dagen over dårlige karakterer, får mig til at føle mig syg i maven. Barnet er ikke skuffet, hun er sandsynligvis bange for din reaktion!

  3. At skrive om at straffe et barn for dårlige karakterer, efter at hun græd hele dagen (hvilket egentlig ikke er en normal teenagepigereaktion) får mig til at føle mig endnu mere syg. Straffe nogen, når de har gjort noget forkert og fortryder det ikke. Men når nogen har foretaget et dårligt valg, indset det, lært af det og er klar til at gøre det bedre næste gang, lad det være. Lad pigen opbygge selvtillid. Lad hende gøre det bedre, fordi hun vil - ikke fordi hun er bange for straf.

  Jeg respekterer, at du måske eller måske ikke er enig med mig. Jeg troede bare, du måske vil vide, hvorfor dette blogindlæg gik glip af mærket med mig.

  • 7

   Hej James,

   Tak fordi du tog dig tid til at skrive. Hvis du føler dig tvunget til at afmelde dig, vil jeg være ked af at se dig gå, men det er okay med det. Dette er ikke en virksomhedsblog, det er en personlig. Som sådan rådgiver jeg mine læsere om mit håndværk, men jeg er også gennemsigtig i at videreformidle min tro med mine læsere.

   Over tid er jeg blevet en stor ven med læsere af min blog - hovedsageligt til dels fordi jeg deler både mit arbejde og mit liv med mine læsere. Jeg gør; hold dog mine personlige indlæg i min kategori "Hjemmefront", så du kan undgå at læse dem, hvis du vil.

   Jeg respekterer din mening om, hvad der også skete med min datter. Min datter er ikke låst hvor som helst :), hun har en hel opsætning ... mobiltelefon, mp3-afspiller, computer, tv osv., Så hun er næppe 'straffet', selvom det at tage makeup var det, der gav hende en hård tid. Jeg kan garantere dig, at hun ikke er bange for mig. Hun kan blive ked af det, hvis hun tror, ​​at hun skuffede mig, men jeg har aldrig givet Katie en grund til at være 'bange'.

   Jeg er ikke så sikker, kl. 13 skulle jeg nogensinde have tilladt hende at tage makeup, men hun er en god pige med gode karakterer og en god holdning - så jeg prøver at give hende den frihed, hun ønsker. Når hun viser mig, at hun kan klare det, sætter jeg aldrig grænser for hende. Hvis du er forælder, ved du, hvor vanskelige disse situationer er.

   Jeg håber du holder fast og lærer mig at kende! Der er god info på denne blog, og jeg elsker at dele det, jeg lærer i branchen.

   Skål,
   Doug

 4. 8

  Fair nok, Doug. Jeg har også en forretningsblog med en kategori kaldet “Personal Ramblings” for den samme slags ting. Sidens layout og dækning hidtil havde givet mig indtryk af, at det var en strengt forretningsblog.

  Jeg befinder mig i en meget underlig position på Internettet. Jeg er canadisk, og vores kultur har en tendens til at være meget mere stille om religion end vores amerikanske naboer, hvoraf mange har tendens til at være ret ekstremistiske (efter min mening, og jeg siger ikke, at du er ekstremist). Jeg respekterer folks tro og har min egen så godt, jeg kan bare ikke lide at blive tvangsfodret.

  Desværre har denne ekstremisme efterladt mig meget forsigtig med at blive bibelsk, og min radar til det indkommende dunk synes at være indstillet på høj følsomhed. Så hvis jeg ikke bliver slået her, holder jeg mig. Fair deal?

  Hvad angår døtre ... Det er godt at høre, at du genkender teenagere har brug for den frihed, og tak for at rydde op. Jeg er overbevist om, at jo strammere båndet er, desto flere problemer sætter forældre sig i. Jeg får heller ikke "forældre, der bærer en tung hånd med deres børn. Det er bare ikke svaret.

  Og ... Fik selv en 14-årig og et lille barn, så jeg kan forholde mig til udfordringerne ved forældrerollen og makeupens magt.

  Tak igen for dit svar. Jeg havde en smule (okay meget) en knæ-jerk-reaktion på indlægget, så for at dele lidt om mig, så du ikke tror, ​​jeg er en fuldstændig røv, skal du læse op på mit indlæg om knæ-jerk-reaktioner.

  • 9

   Vi amerikanere kan lide at skubbe alt i alles ansigt - krig, rigdom, teknologi, musik, religion ... du hedder det, og vi er stolte af hvor dårligt vi ødelægger det! Når en af ​​os er oprigtig, er det svært at tage os alvorligt.

   Jeg boede i Vancouver i 6 år og dimitterede fra gymnasiet der. Faktisk er min mors side af familien alle canadiske. Min bedstefar er en pensioneret officer fra de canadiske styrker. Jeg er en stor fan af Canada og kan stadig synge hymnen (på engelsk glemte jeg den franske version). Min mor er Quebecois, født og opvokset i Montreal.

   Jeg joke med mine gymnasiekammerater, at Amerika ikke kunne bede om en bedre toque end Canada!

   Tak for dit tankevækkende svar ... Jeg har aldrig taget det sådan.

 5. 10
 6. 12

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.