LinkedIn tester ny vejrmeddelelsesfunktion

LinkedIn tilføjer vejrfunktion

LinkedIn ser ud til at teste en vejrmeddelelse over headerbjælkeområdet. Siden i går har markeringen over vejrinformationsikonet indikeret, at tjenesten er “Power by sun365”, producenterne af en Google Chrome-udvidelse og webstedet for vejrdashboard sun365.me. Og ja, de siger "magt", ikke "strøm".

LinkedIn tilføjer vejrfunktion

Dette ser ud til at være et ekstremt begrænset testforsøg, eller en ekstremt langsom udrulning, da jeg ikke kunne finde en anden person, der ser denne funktion.

Det store spørgsmål er, hvorfor? Min gætte uden manchet er, at de skal tro, at flere mennesker starter deres morgen med LinkedIn, eller at det kan gøre siden mere "klæbrig". Det virker som et langskud for mig. Hvad synes du? Er dette en funktion, du gerne vil have på LinkedIn?

2 Kommentarer

  1. 1
  2. 2

    Thx for dette indlæg, Kevin. Jeg så dette dukke op på min Twitter-side for et par uger siden. Nu til formiddag på LinkedIn. Jeg har ikke denne Chrome-udvidelse installeret. Ikke sikker på, om jeg kan lide det eller ej, men indtil videre virker det ret uskadeligt.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.