Hvor vigtigt er dit LinkedIn-profilbillede?

Hvor vigtigt er dit LinkedIn-profilbillede?

For flere år siden deltog jeg i en international konference, og de havde en automatiseret station, hvor man kunne posere og få et par hovedbilleder. Resultaterne var forbløffende ... intelligensen bag kameraet fik dig til at placere dit hoved til et mål, så blev belysningen automatisk justeret, og boom ... billederne blev taget. Jeg følte mig som en supermodel, de kom så godt ud... og jeg uploadede dem straks til hver profil.

Men det var det ikke virkelig mig. Jeg er ikke en supermodel. Jeg er en jovial, drilsk og glad buttet fyr, der elsker at smile, grine og lære af andre. Der gik et par måneder, og jeg spiste middag med min datter, og en kvinde, som jeg kendte, satte sig ned for at chatte med os. Min datter... som ikke kan lade nogen situation blive ufotograferet... tog et billede af os midt i klukken.

Jeg elsker dette foto. Jeg havde brug for en klipning, baggrunden var varmt træ, belysningen var imødekommende, og jeg har en almindelig bordeaux t-shirt på.. intet jakkesæt eller slips. Dette foto is mig. Da jeg kom hjem, beskærede jeg den og satte den op på min LinkedIn profil.

Se og få forbindelse med Douglas på LinkedIn

Jeg er selvfølgelig ikke kun ansat på LinkedIn. Jeg er en foredragsholder, en forfatter, en konsulent og en virksomhedsejer. Der går ikke en uge, hvor jeg ikke får forbindelse til en potentiel partner, kunde eller medarbejder på LinkedIn. Jeg kan absolut ikke understrege nok hvor vigtigt dit profilbillede er. Inden vi mødes, vil jeg gerne se dig, se dit smil og se i dine øjne. Jeg vil gerne føle, at du er venlig, professionel og en fantastisk person at forbinde med.

Kan jeg få det fra et billede? Ikke det hele... men jeg kan få et første indtryk!

Påvirker et LinkedIn-billede din lejeevne?

Adam Grucela kl Pas-Photo.online besvarede dette nøglespørgsmål med nogle fremragende råd med understøttende statistik i denne infografik. Infografikken berører nogle kritiske aspekter af et LinkedIn-profilbillede ... inklusive de vigtigste egenskaber:

 • Charisma – få den besøgende til at lide og stole på dig.
 • Professionalisme – juster billedet til din niche.
 • Kvalitet – upload kun veltagne billeder.
 • Personlighed – få dem til at kende dig bedre.

De giver nogle tips – som at hyre en professionel fotograf, bruge et billede af høj kvalitet, sikre, at det er professionelt, bruge en god kropsholdning og vise din karisma. de giver også nogle røde flag:

 • Brug ikke et delvist synligt ansigt.
 • Brug ikke et foto i lav opløsning.
 • Brug ikke et feriebillede.
 • Brug ikke et billede, der ikke er autentisk.
 • Brug ikke et firmabillede frem for et personligt.
 • Vær ikke overdreven med at være afslappet.
 • Brug ikke et billede uden et smil!

Infografikken fortæller dig også, at dit billede ikke er alt... at optimere hele din LinkedIn-profil er afgørende for at øge din evne til at oprette forbindelse og blive ansat. Sørg for at læse vores andre artikler og tilhørende infografik, herunder denne detaljeret guide til optimering af din LinkedIn-profil, samt disse yderligere LinkedIn profil tips.

Men jeg hader at tage billeder

Jeg forstår det, men dit profilbillede er det ikke for dig! Hvis du hader at få og bruge billeder af dig selv, så spørg en god ven, som du stoler på. Der er intet som at få en fotograf og en ven til at tage dig med ud, tage et par dusin billeder og derefter lade din betroede ven vælge det billede, der skal bruges. De kender dig! De vil vide, hvilken der virkelig gør et godt stykke arbejde med at repræsentere dig.

1 kan et linket i billede lande dig et job

2 linkedin fotos rekrutterere

3 linkedin første indtryk

4 linkedin profilbillede set

5 karakteristika linkedin profilbillede

6 røde flag linkedin profilbillede

7 hvordan man optimerer linkedin profilbillede

8 linkedin profiloptimering