Er du virkelig i 1% af LinkedIn?

LinkedIn

Tal. Nogle gange gør de mig absolut nødder. I dag er et godt eksempel. LinkedIn udsendte en e-mail, der lykønskede deres medlemmer, der var i den øverste procentdel af de profiler, der blev set. Her er nøglen ... profiler set. Sådan ser e-mailen ud ... komplimenter til ven Daren Tomey:

Daren Tomey

Daren er en hård oplader og absolut i min 1% klub af salgsledere rundt om i landet. Jeg vil ikke tage det fra ham. Spørgsmålet er, hvorfor ville Darens profil være en af ​​de mest sete? Og hvordan kan du komme ind i klubben på 1 procent?

Halvdelen af ​​ligningen er enkel, den anden halvdel vanskelig.

 1. For det første er Daren ansvarlig for salget hos Zmags - an digital udgivelsesplatform (og en klient). Salget er brutalt. Omsætningen er høj, og virksomhederne er altid leder for talent. Nøglen her er leder. Ser = visninger. Så sæt salgsledelse eller salgschef i din profil, så skyder du i luften. Inden for mit netværk var de fleste af de bedste procenter i salg.
 2. For det andet skal du arbejde hårdt på at oprette forbindelse på LinkedIn. Daren kender næsten alle i landet fra alle større virksomheder. Han er en utrolig netværker og har masser af forhold. Han er respekteret i software- og teknologibranchen og i hvem der er hvem af salgsledere. Det flere forbindelserjo bedre er chancerne for, at hans profil bliver set.

Buzzfeed gjorde et godt stykke arbejde med nedbryde tallene og med rette kritisere den efterfølgende deling, der skete på det sociale web. Denne kampagne var en shill ... den manipulerede folk til at dele LinkedIn-mærket - hvilket er stærkt tydeligt på den udgående kommunikation.

Dette er den slags kampagne, der gør mig nødt. Procenten er et latterligt tal, der ikke betyder noget ... virkelig ingenting. Hvis du er en superstjerne inden for dit felt, der er kræsen med, hvem du opretter forbindelse til på LinkedIn, fik du ikke en af ​​disse e-mails. Men hvis du er i en branche med tung rekruttering med et stort netværk ... og du er skør ved dit job ... har du stadig modtaget en af ​​disse e-mails.

Omdømme skal forbandes, påtegninger kasseres ... bare fortæl nogen, at de er specielle, så de deler det. Og det fungerede perfekt.

Minder mig om en af ​​mine T-shirts: Du er speciel. Ligesom alle andre.

15 Kommentarer

 1. 1

  Doug pænt stykke og tankevækkende, selvom denne kampagne er en shill - hvad det sigter mod at få folk i denne 1% eller 5% eller 10% til at tænke over er - hmmm Jeg er selvfølgelig mere interessant end jeg troede 🙂 måske vil jeg vide, hvem der er ser på min profil? Og for kun $ 16 (eller mere) - kan jeg finde ud af det.

  Vær interessant at vide, hvor mange premium-tilmeldinger de fik 🙂

 2. 3

  Tak fordi du tjekker ind i dette. Mine 5% var mistænkelige. Jeg er semi-aktiv, men ikke nok til at garantere, at jeg er så høj i toppen. Duncan har et godt punkt nedenfor - jeg spekulerer på, hvor mange præmier der blev solgt som et resultat?

 3. 4
 4. 7

  Douglas, godt indlæg. Så snart jeg fik 5%, tænkte jeg ”Jeg er en ud af 10 millioner ... ikke så speciel.) Jeg gav mig under for at dele den på LinkedIn (kun); men jeg betalte ikke for premium-tjenesten for at finde ud af flere detaljer. Måske skal du bruge denne kommentarsektion for at se, hvilke andre reaktioner folk har ...

  • 8

   Absolut velkomne kommentarer til, om kampagnen lykkedes eller ej. Mit gæt er, at det ikke klarer sig godt, fordi det er en agn og switch-stil messaging. Selvom det fik masser af opmærksomhed.

 5. 9

  Lige mine tanker. Jeg har hørt, at selv betjente, der har gjort "god betjent, dårlig betjent" rutine under interviews, falder for det selv. Så det var med mig og min 5% score fra LinkedIn. Selvom jeg vidste, at det var en ikke-bemærkelsesværdig stat (jeg får ikke * så * mange synspunkter), følte jeg mig på en eller anden måde tvunget til at tweet om det! Jeg afstod.

 6. 10

  Jeg er ret aktiv på LinkedIn, og jeg er også målrettet med at udvide mit netværk. Jeg synes, oplysningerne er indsigtsfulde, og marketingkampagnen er geni. Jeg ville kun ønske, at jeg havde tænkt på det. Doug, du har et glas halvtomt syn på dette. Det er bare god stof til eftertanke ... 1%, 5% eller 10% af 200 millioner er store grupper, der skal bundtes i, ja. Men ikke desto mindre er det velkommen information. Jeg tweetede min meddelelse ... Jeg syntes, det var sejt. Og som en marketing- og salgsentusiast er jeg også glad for at være en del af ethvert innovativt (og smagfuldt) marketing- eller salgsinitiativ. Og sandheden bliver fortalt, jeg har sandsynligvis tweetet et par ting, der var mindre interessante før. Den samtale, du har startet om dette, er bare mere kraftfuld markedsføring, der stammer fra LinkedIn's seneste meddelelse til de mest viste profiler. Jeg tror, ​​du spiller måske lige ind i deres hånd.

  Jeg sætter pris på dit synspunkt, men det er altid sejt at se tingene fra en andens perspektiv. Tak for at starte denne diskussion!

 7. 11

  Fantastisk indlæg. Jeg modtog en e-mail med besked om, at jeg var inden for 5%, og jeg var overrasket - disse punkter var i tråd med hvad jeg tænkte. Selvom jeg forstår markedsføringen bag det, er det faktum, at det at være ærlig er vigtigere end at prøve at få brugeren til at føle sig varm og uklar indeni.

 8. 12
 9. 14

  Du (og jeg) er ikke blandt de øverste 1% af LinkedIn-medlemmer.

  Du er i de 1% mest viste profiler blandt medlemmer, duplikatprofiler, personer, der har logget ind en gang og glemt det, folk, der er døde, bedrager, svindlere og spammere.

  Men vi er alle forgæves, så vi delte det. Godt for os!

 10. 15

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.