Hvor mange ansigter er der i din seneste e-mail?

linkedin mennesker

Jeg får over 100 relevante e-mails om dagen ... Jeg ved, det er lidt foruroligende. Det er især foruroligende, når e-mailen virkelig ikke er så relevant. Sådan er tilfældet med disse LinkedIn-e-mails, der fortæller mig om folk i mit netværk, der har ændret jobtitler. Jeg kan ikke lade være med at scanne gennem ansigterne og klikke igennem for at se, hvad der sker med disse folk og deres karriere. Jeg er ret sikker på, at denne LinkedIn-e-mail har en af ​​de højeste klikfrekvenser i e-mail-branchen.

Jeg modtager e-mails hele dagen fra sociale netværk med navne og statusændringer på mennesker i dem, men jeg graver sjældent dybere. Når der er et foto, er jeg dog straks fascineret og skal klikke igennem. Det får mig til at spekulere på ... har du set nogen statistik over CTR'er for e-mails med fotos (ikke lagerfotos) af mennesker? Mit gæt er, at hvis du sætter en rigtigt ansigt i dine e-mails får du sandsynligvis reelle resultater.

linkedin-e-mail

4 Kommentarer

  1. 1
  2. 2
    • 3
    • 4

      Måske et signaturfoto! Jeg tror, ​​at folk måske bliver nødt til at rulle ned for det. Jeg er nysgerrig efter, hvorvidt tilføjelse af fotos af klienter og medarbejdere simpelthen hjælper med at personalisere en e-mail og gøre det mere tiltalende for læsere. Det er noget, vi muligvis har brug for at teste!

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.