LinkedIn muliggør opdateringer af virksomhedsstatus

linkedin virksomheds statusopdatering

En af de ting, jeg har klynket med i årevis, er at apps til sociale medier altid er bygget med den enkelte i tankerne og aldrig et hierarki for erhvervslivet. Forretning har altid været en anden tanke, da applikationer på sociale medier arbejdede på deres indtægtsstrømme ... men aldrig før.

Heldigvis har LinkedIn fyret det første skud og gjort det muligt for folk i en virksomhed at opdatere en virksomhedsstatus, snarere end en individuel. Nu kan du følge et firma snarere end et individ og se opdateringer fra det firma! Dette er en stor adskillelse (og en, som jeg ønsker, at Twitter ville muliggøre).

En note, for at dette skal fungere, skal du aktivere en administratorliste på siden med din virksomhedsoplysninger. Det er nøglen! Jeg tilføjede Jenn Lisak fra DK Ny Media og troede, at jeg automatisk ville være administrator. Nej ... nu er jeg låst ude af opdatering af mit eget firma!

En kommentar

  1. 1

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.