Link Detox: Find backlinks, der dræber din SEO

link forskningsværktøjer

Backlinking er fortsat en meget, meget farlig sport. Hvad der engang var den nemmeste metode til at oprette din placering online, kan nu få dit websted begravet. Nu er det blevet bydende nødvendigt, at du afvise linkene der dræber din søgerangering - indtast Link Detox, en del af familien af ​​produkter i LinkResearchTools.

Link Detox er et enkeltstående værktøj, der klassificerer et domænes backlinks i 3 kategorier (giftige, mistænkelige eller sunde) og understøtter dig med at rydde op i din linkprofil. Interfacet til Link Detox er så let at håndtere, at du kan opdage alle de ondsindede links til dit websted med et enkelt klik. Link Detox analyserer din linkprofil baseret på en række SEO-metrics og kendte problematiske sammenhænge. De giver derefter anbefalinger til disse giftige links.

Link Detox

Du kan tilmeld dig Link Detox og udfør 1 detox om måneden for $ 40.

4 Kommentarer

 1. 1

  Det er som om du vidste, at jeg gjorde det i aften. Rensede alle backlinks, men til hjemmesiden på et websted ved at skifte webadresser og ikke 301ing dem - massiv PITA. Det vil tage måneder, men det er derfor, jeg får en mørkegrå hat.

  Bliver nødt til at afvise for hjemmesiden

 2. 2
 3. 3

  Da jeg brugte Link Research og Link Detox, var jeg meget skuffet over servicen og resultatet. Der skete ikke meget, og jeg fik ikke meget hjælp, da jeg havde brug for det. Jeg besluttede at bruge The Link Auditors til at få sorteret mine backlinks efter at have set meget gode anmeldelser på forskellige fora. Deres service var så meget bedre! De har et hold altid klar til at hjælpe dig med spørgsmål eller rådgivning. Ved hjælp af Link Auditors 'værktøjer kunne jeg finde alle mine giftige links og fik dem alle fjernet fuldstændigt. Jason, det teammedlem, jeg talte med, var meget hjælpsom med telefonsupport. Han lyttede til mine problemer og beskrev nøjagtigt, hvad der var galt. Når han gjorde dette, fortalte han mig, hvilke værktøjer der ville fungere bedst for mig.

  Ved hjælp af Link Auditors 'værktøjer fik jeg meget detaljerede data, jeg kunne se nøjagtigt hvilke links der forårsagede mig skade, og jeg vidste hvilke links der skulle fjernes. Brug af deres fjernelsesværktøj var meget let, da det er fuldautomatisk og meget hurtigt. Jeg har brugt forskellige forskellige fjernelsesværktøjer, der har været tilgængelige på internettet, og deres var den bedste!

  • 4

   Jeg brugte også The Link Auditors. De hjalp mig så meget med min revision og tilbød support, når jeg havde brug for det, samt forklarede mig mit problem. Tak fordi du sendte dette, da jeg synes, at flere burde vide om dem. Den service, de tilbyder, er bare fantastisk, så pålidelig og nem at udføre.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.