Leaderpromos.com: Fantastiske salgsfremmende produkter, god service!

notesblokke dknewmedia

Som min tur til Webtrends Engage 2011 konferencen truede, var jeg på udkig efter noget salgsfremmende merchandise at distribuere ved arrangementet. Som sponsor af arrangementet var en af ​​mulighederne at distribuere notesblokke til deltagerne. Som en lille virksomhed var det selvfølgelig en investering, som jeg var meget bekymret for.

Hvordan kunne jeg afbalancere et stramt budget, være en cool sponsor af arrangementet og stadig distribuere nogle seriøse shwag, som deltagerne ville sætte pris på og svare på? Jeg fandt mit svar med Leaderpromos.com. Nej, det er det ikke et sponsoreret indlæg det vil heller ikke have tilknyttede links ... Jeg tror bare på at offentliggøre god service og produkter, når de får muligheden.

Jeg besluttede at købe nogle fantastiske foldede notesblokke, der fulgte med kuglepenne, der ville have alle vores kontaktoplysninger på dem. Jeg bestilte dem, fik hurtigt et bevis tilbage via e-mail, og ordren blev opfyldt og sendt til San Francisco inden for få dage! Da jeg faktisk ikke havde set produktet, var jeg temmelig nervøs for investeringen. Omkostningerne var meget rimelige, så jeg var bekymret for, at kvaliteten ikke ville være ... eller værre ... de ville ikke få dem til tiden.

Resultaterne var fantastiske!

Da jeg gik op til CEO Alex Yoder ved arrangementet blev jeg mødt med et stort knus og en tak for de seje notesblokke! Fantastisk!!! Jeg fandt et sæde og kan ikke beskrive, hvor stolt jeg var over at se så mange mennesker, der hentede notesblokene, rodede med de håndtagsdrevne kuglepenne og derefter bar dem rundt på arrangementet. De var så seje, at jeg bad Webtrends om at sende ekstramateriale tilbage til kontoret. De gjorde det, og vi fik dem i dag. (Tak Webtrends!).

notesblokke dknewmedia

Særlig tak til folkene på Leaderpromos.com. Notesblokkene kom så pænt ud, at jeg uddelte dem i stedet for visitkort for resten af ​​arrangementet! (For ikke at nævne, at jeg ikke havde visitkort, fordi en anden unavngiven leverandør var sent med dem !!!). Hvis du stopper forbi Highbridge, sørg for at få fat i en!

En kommentar

  1. 1

    Stay Sourced, leverandøren af ​​salgsfremmende produkter, har lanceret en række miljøvenlige produkter, der viser nogle underlige og vidunderlige anvendelser til genbrugsmaterialer. Hvis din virksomhed er på udkig efter spændende og etiske merchandising-ideer, er der masser at gå på: musemåtter og underlag fra genbrugsdæk, bambuspenne, yo-yos og blyanter, der kan spore deres forfædre tilbage til den ydmyge gamle cd-kasse. Måske er den mest spændende gadget i deres miljøvenlige samling det batterifrie, vanddrevne ur, der udløste en interessant diskussion blandt holdet her. For en intelligent flok har der været nogle ærligt bekymrende forklaringer på, hvordan dette måske fungerer, og intet, som vi gerne vil have i det offentlige område. Hvis der er nogen forskere, alkymister eller voodoo-iste derude, der kan skinne et lys over dette, bedes du kommentere og sætte os ud af vores elendighed.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.