Promover dit brand på konferencer med en bærbar hud

skinit bærbar hud

Første gang jeg bemærkede en kølig hud på en bærbar computer, var det Jason Bean's bnpositive logo på en hud på sin bærbare computer. Det får ham til at skille sig ud i et hav af bærbare computere og kan ses på tværs af ethvert konferencelokale.

Jeg besluttede at gå til at designe min hud til min MacBookPro og gik gennem nogle websteder, før jeg fandt en, der var enkel at bruge og fuldt tilpasselig. Det sted, jeg besluttede mig for, var Skinit. Grænsefladen til at designe huden var utrolig enkel at bruge, og du giver modelnummeret på din bærbare computer, så den er dimensioneret korrekt og endda forudskåret omkring logoet.

Kvaliteten af ​​den resulterende hud er utrolig ... den er, og den er ret tyk og ridsefast. Jeg får mange gode bemærkninger om, hvor smukt det ser ud, og jeg elsker det faktum, at det promoverer mit brand. Min advarsel: Sørg for at uploade et billede i høj opløsning. Min hud er lidt pixeleret, men den fungerer godt, da den ser lidt kunstnerisk ud. Jeg tilføjede også mit twitternavn, så folk kunne finde og følge mig hurtigt.

IMG_1953.JPG

Jeg er overrasket over, at jeg ikke kan se, at mange store mærker forsyner deres konferencedeltagere med bærbare pc-skind. Hvor sejt ville det være at gå ind i en teknisk konferencesal og hurtigt identificere Google, Microsoft og andre medarbejdere! Det er meget nemmere end at prøve at læse deres firmanavn på et badge, der hænger om halsen!

7 Kommentarer

 1. 1

  Tak for omtalelserne på min bærbare hud fra MyTego.com. Jeg er enig i kommentaren i høj opløsning. Få den absolut højeste version af din grafik, du kan få. Du har også ret i at skille dig ud i en menneskemængde, når alt kommer til alt udpegede Chris Brogan mig på BlogINDIANA det sidste år for min bærbare hud.

 2. 2

  At finde et nyt sted at reklamere for dit brand er som at få mere ost på en pizza - du finder altid et andet sted at stoppe det. Fantastisk indlæg.

  James Baxter
  Cool Brands of Britain

 3. 3
 4. 5

  Jeg ledte efter nøjagtig den samme ting Tilpasset bærbar hud, men i Indien, da skinit ville opkræve mig stort set ved forsendelse, hvis ikke på selve produktet, valgte jeg derfor at vælge noget lokalt.

  Søgte søgte og fandt theskinmantra.com og inkfruit.com, mens inkfruit slet ikke tilpasses, theskinmantra fyre gjorde det, og dreng, det unikke, der blev lånt til min bærbare computer, er fantastisk ...

  Der er ingen smart online tilpasset grænseflade som skinit, men vi kan simpelthen e-maile billedet til fyrene, og de laver den bærbare pc-hud. Ikke den mest sofistikerede, men alt er tilgivet, efter at jeg modtog den bærbare computer ....

  cna Jeg sender linket til et billede af min bærbare computer, wud elsker at flagre 🙂 🙂

  Abhinav,
  Mehta konstruktioner

 5. 7

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.