Føj et Twitter-ikon til din blog

twitter søgning

Jeg bruger ikke så meget tid som jeg gerne vil på Twitter, men det har virkelig etableret sig som et godt værktøj - med mange forskellige anvendelser. En af disse anvendelser for mig er at bruge det til automatisk at annoncere mine indlæg, så nogen af ​​mine tilhængere ved, hvornår jeg har offentliggjort på min blog. Det er automatiseret ved hjælp af Twitter Updater Plugin til WordPress.

Det er blevet så mainstream, at jeg besluttede at føje det til min samling af Feed-, e-mail- og mobilikoner i min sidebjælke. Prøv som jeg måske finder et ikon, men jeg stødte ikke på noget på nettet. Så - jeg besluttede at lave min egen:
twitter 100twitter 75twitter 50twitter 25

Du er velkommen til download alle Twitter-ikonerne og endda Illustrator-filen brugte jeg til at designe dem. Da jeg ikke er grafiker, har jeg ikke noget imod, hvor og hvordan du bruger dem, eller hvis du forbedrer dem. Forhåbentlig, Twitter heller ikke!

Få din egen Twitter-t-shirt, Også!

16 Kommentarer

 1. 1
 2. 3

  Hej Douglas,
  Mange tak for at dele disse ikoner. De var lige, hvad jeg ledte efter for at foretage en ændring fra de 'Twitter-bokse', jeg har brugt indtil nu.
  Jeg har allerede tilføjet et ikon i sidepanelet på en af ​​mine blogs, og det ser godt ud.
  Tak for deling!

 3. 4

  Jeg har lige tilføjet dette plugin og bortset fra ikke at huske min e-mail-adresse, som jeg registrerede min twitter-konto med (doh!), Fungerede det som en godbid, når jeg først havde sat den rigtige ind. Tak.

 4. 5

  Elsker ikonet! Hvem ved, måske har du lige oprettet det nye Twitter-ikon. Jeg bliver nødt til at se, om jeg kan få dette presset ind på det nye websted, før det lanceres senere på ugen.

 5. 6
 6. 7
 7. 8

  Doug, tog du en perfekt pille eller noget? For det er bare PERFEKT. Jeg tænkte bare på at tilføje Twitter til min personlige blog og min blog om webdesign. Og BAM, her er de!

  Endnu en gang, ligesom dit Contact Form-plugin, et fremragende og meget nyttigt værktøj.

 8. 10

  Wow, perfekt! Jeg googlede bare for at finde et dejligt twitter-ikon efter at have givet op på udkig efter noget på twitter. Dejligt arbejde, og jeg vil bruge dette flere steder, da jeg har flere steder.

  Tak så meget!

 9. 11
 10. 12
 11. 13

  Tak, Doug. I øjeblikket startede jeg et websted hos Blogger, og jeg søgte efter et køligt Twitter-ikon, denne side kom øverst i resultaterne. Tak igen, og du kan være sikker på, at jeg er en regelmæssig her, dette websted er en skat af information og ressourcer.

  Manny

 12. 14
 13. 15
 14. 16

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.