KosmoTime: Opret opgaver, der reserverer tid i din kalender

KosmoTime-tidsstyring

Som partner i et bureau, der arbejder med virksomhedsvirksomheder, er mine dage sløret, og min kalender er et rod - hoppende fra salg, til strategi, til stand-ups, til partner- og partnermøder non-stop. Mellem alle disse opkald skal jeg faktisk få det arbejde udført, som jeg også har forpligtet mig til med klienter!

En ting, jeg personligt har gjort tidligere, er simpelthen spærretid på min kalender for at sikre, at jeg kan få mine opgaver afsluttet og kommunikeret til vores kunder. Når min blok kommer op, ser jeg på min pålidelige papirblok og begynder at slå udestående opgaver ned.

KosmoTime-tidsstyring

KosmoTime er en tidsstyringsapp, der hjælper fagfolk med at få arbejdet udført ved at placere opgaver i kalenderen med automatiske blokeringsfunktioner for distraktion. KosmoTime er den manglende forbindelse mellem at få dit arbejde udført, tilpasse det arbejde til din kalender og sikre, at der ikke er distraktioner, mens du udfører dem.

  • Batch dine opgaver - opgaver er ofte mikrotrin til et større projekt. KosmoTime giver dig mulighed for at gruppere dine opgaver og derefter planlægge tid for at sikre, at projektet kan gennemføres.
  • Bloker alle distraktioner - KosmoTime lukker dine faner og slukker for dine Slack-meddelelser, når du starter din opgave. Når du er færdig, åbner KosmoTime eventuelt alle faner og underretninger
  • Tilføj opgave fra Chrome - KosmoTime giver dig mulighed for at bogmærke enhver URL og omdanne den til en opgave med et enkelt klik fra Google Chrome. Du kan senere tildele det til en Sprint og gøre det på det rigtige tidspunkt i det rette fokus.
  • Reserver din kalender - KosmoTime integreres direkte med din Microsoft- eller Google-kalender. Tilføj en opgave eller en opgaveblok, træk den ind i din kalender, og du kan forlænge tiden til at blokere så meget tid, som du har brug for for at få dit arbejde udført.

kosmotime

KosmoTimes mål er at give brugerne mulighed for at nå deres fulde produktivitetspotentiale og i processen genoprette kontrollen over deres tid og deres følelse af frihed. s

Tilmeld dig KosmoTime

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.