Trække sig tilbage fra Compendium Blogware?

hvid blogware logo150Ja jeg ville. Jeg trak mig faktisk tilbage fra Compendium Blogware. Det lyder uhyggeligt, ikke? Fratræden har typisk en negativ konnotation - men ikke i dette tilfælde!

Nogle mennesker tror måske, at Chris Baggott, Ali Sales og jeg er absolut nødder ... hvorfor skulle det? Kompendium Lad mig gå? Hvorfor forlader jeg et firma, der fordobler størrelsen år efter år? Jeg elsker Compendium, og de elsker mig ... hvorfor ville det give mening for mig at træde tilbage?

Svaret er et af fokus og mulighed.

Selvom jeg rejser beskæftigelse med Compendium - Jeg forlader ikke Compendium Blogware. Faktisk er Compendium den første klient af DK New Media, LLC - mit nye agentur. Jeg er også aktionær i Compendium - efter at have været involveret i selskab siden starten. Jeg vil fortsætte med at sikre, at Compendium er vellykket, fortsætte med at narre Chris og Ali efter funktioner og forbedringer :). Jeg lancerer også mit eget agentur under Compendium ... mere om det senere.

Nøglen til min vellykkede overgang fra Compendium er, at kunderne absolut får den bedste opmærksomhed og viden overføres. Jeg arbejder tæt sammen med vores klientkommunikation, kundesucces og salgsteams for at sikre, at dette sker - og vil være praktisk i løbet af december.

Først - lad os tale om fokus.

Kompendium er et teknologivirksomhed, ikke et serviceselskab. Deres evne til at vokse er opnået ved ikke at holde øje med bolden og ikke blive sporet fra deres hovedmål om at være den bedste virksomhedsbloggingplatform (og virkelig den eneste virksomhedsblogplatform). Chris, Ali og jeg ønsker, at fokus fortsætter.

Platformen og infrastrukturen - takket være visionen fra Blake Matheny og hans team - er bedre end nogen anden, jeg nogensinde har set. Virksomheden er i stand til massivt at skalere uden al halsbrand og smerte, du hører om hos andre teknologivirksomheder. Det er tid til massivt at vokse antallet af kunder, der ønsker at drage fordel af platformen og udnytte organisk indhold til indgående marketingstrategier.

Næste er muligheden

Blogging og organisk søgning er et stykke af et meget større puslespil. Blogging kombineret med andre strategier - sociale medier, søgemaskine markedsføring, e-mail marketing, kundeservice, intern kommunikation, tanke lederskab, brand, e-handel ... øger eksponentielt kraften i mediet og den samlede online marketing strategi. Compendium Blogware-klienter beder om hjælp ud over teknologien - og jeg vil gerne hjælpe dem.

Jeg har arbejdet med virksomheder i det sidste årti med at hjælpe med denne strategi, alene og med virksomheder som Gannett, ExactTarget, Patronsti og Kompendium - Webtrends, Indianapolis Colts, Carhartt, Home Depot, Hotels.com, Icelandair, Tirerack, Cvent, RotoRooter, Eli Lilly, BlueLock, Lifeline-datacentre, ... listen fortsætter og fortsætter.

Chris, Ali og jeg genkendte det for måneder siden. Muligheden for DK New Media at være en ny arm for Compendium-klienter og andre virksomheder til at hjælpe klienter med at maksimere deres investering i blogging, sociale medier, søgning, e-mail osv. vokser. Jeg arbejder tæt sammen med Ali i Compendium for at udvikle pakker til klienter, fra Social Media Integration, Call-to-Action design- og overvågningsprogrammer, Blog Design og integration, Årlig strategisk rådgivning osv.

Doug Theis fra Lifeline-datacentre sammenlignede mig med en ”CMO for Hire”. Det kan jeg godt lide, og min viden om teknologi udvider det betydeligt. Mit forhold til andre fagfolk giver mig ikke kun den viden, men med ressourcerne til at sikre, at jeg også kan hjælpe virksomheder med at udvikle de løsninger, de også har brug for. Jeg vil ikke være din typiske konsulent - gå ind og fortælle dig, hvad du sandsynligvis allerede ved. Jeg vil være din partner, der også er i stand til at udføre strategien og udvikle den egentlige løsning.

Jeg har mødt og oprettet uformelle partnerskaber med Roundpeg til PR, Evereffect til betalt søgning, 4 hunde design til branding og design, Doug Vann til Drupal, Kvas til Joomla, Brandswag til uddannelse på sociale medier, noobie for teknologi og små virksomheder uddannelse, Tuitiv gruppe for brugervenlighed, BitWise-løsninger til løsninger, Forbindende mobil til mobilmarkedsføring, ProBlogService til indholdsstrategier, Kristian Andersen til virksomheds marketingstrategier Walker Information til kundeloyalitetsstrategier, online formularbyggerFormstack ... listen fortsætter!

Dette er folk, jeg har arbejdet med og vokset til intim tillid i det sidste årti. De udfører for kunder og er de bedste i deres liga. Betyder det, at jeg ikke også vil støtte din virksomhed? Selvfølgelig ikke! Jeg vil vokse din virksomhed, og du kan hjælpe mig med at vokse min. DK New Media, LLC. starter 1. august 2009! Bliv hængende!

30 Kommentarer

 1. 1
 2. 3

  Åh nej! Du kan ikke forlade Compendium! Hvem skal jeg slå op for at fremsætte vage, onde markedsføringsanprisninger om produktets tekniske kapacitet nu?

  Bare for sjov. Med al alvor, tillykke med at tage springet, Doug. Jeg ser frem til at pikke i dit seneste projekt (selvom det kun er for at hjælpe dig med at gøre det bedre.) Men jeg er sikker på, at vi fortsat vil se store ting fra dig i fremtiden. Held og lykke - jeg ser frem til at se hvad DK New Media er nødt til at bringe til Indianapolis og verden som helhed!

  • 4

   Det faktum, at Compendium bruger sin egen applikation til at drive indgående marketingstrategier ... kombineret med virksomhedens vækst ... er ikke vag eller uhyggelig Robby! Intet SEO-firma kan 'garantere' resultater - det kan heller ikke nogen platform! Det er, hvordan folk udnytter platformen, der betyder noget - og det er her, jeg kan hjælpe dem.

   Tak Robby! Jeg sætter pris på støtten og sætter altid pris på at have nogen der er interesseret nok til at tage sig tid og udfordre mig fra tid til anden. Selv når du for det meste tager fejl! (sjov).

 3. 5
 4. 7
 5. 9
 6. 11
 7. 12
 8. 13
 9. 14
 10. 15
 11. 16

  Tillykke med din nye satsning! Brug for mere hjælp? Jeg ville elske at lære mere om dette marked og arbejde for en virksomhed, der er villig til at tage risici og holde øje med de nyeste teknologier.

 12. 17
 13. 18

  Fantastisk post doug! Som du ser, er der et enormt udækket behov for at hjælpe organisationer i alle størrelser med at målrette ROI gennem sociale medier. Du har en unik evne til at lære virksomheder, hvordan de kan være gode medlemmer af samfundet og tjene flere penge. Vind Vind 🙂

  • 19

   Chris,

   Der er ikke for mange ledere derude, der vil opmuntre deres medarbejdere sådan. Jeg er virkelig taknemmelig for al støtten gennem årene. Ser frem til meget mere succes i fremtiden!

   Doug

 14. 20
 15. 21
 16. 23

  Tillykke med springet, Doug. Din forretningsmodel er meget progressiv og en, som jeg også hører flere og flere mennesker tale om.

  Din hemmelige sauce er din evne til at tilføje værdi til alt, hvad du rører ved, så jeg er ikke i tvivl om, at du fortsætter med at gøre det på en mere direkte måde med din egen virksomhed.

  Kudos til dig.

  Jeff

 17. 24
 18. 26
 19. 28

  Vidunderlige nyheder, Doug. Tillykke og lykønskninger med det nye projekt. Ser frem til at se tingene udvikle sig.

 20. 29

  doug, det hele begynder at give mening for mig nu. overlad det til google for at hjælpe mig med at sætte brikkerne sammen. tak, fordi du introducerede mig til kompendium. jeg er vild med det. ville bare ønske, jeg kunne finde ud af, hvordan jeg havde råd til mit websted!

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.