Kommentarer Hold besøgende læsende din blog

KOMMENTAR

De klikkede på din side ... de læste det blogindlæg, de kom til. Intet andet interesserede dem virkelig. Du ved, at du har mange interessante indlæg, som enhver læser kan være interesseret i, men hvordan kan du vise dem til dine nyeste læsere, der 'bare går forbi'?

I dag fik jeg noget fantastisk trafik. Jeg er en Mac, jeg er en pc kom på forsiden af Netscape og har fået over tusind hits fra den kilde alene. Det blev også sendt på Furl, StumbleUpon, Redditog Del.icio.us. Jeg giver dig nogle komplette statistikker i morgen og en rapport om WordPress 'evne til at tjene det høje volumen. Mit punkt her er dog noget andet.

Dette var et stort nok volumen, så jeg virkelig kunne analysere et webstedsoverlay og se, hvor klienterne gik fra min startside. En webstedsoverlayrapport er en, hvor klik er opdelt grafisk på tværs af din webside for at give en visuel indikator for procentdelene af klik. Jeg bemærkede straks mange klik centreret omkring mine seneste kommentarer i min sidebjælke. Det vinder op, at 35% af de mennesker, der besøger min startside, vil forlade siden. Imidlertid klikkede forbløffende 52.3% på en Seneste kommentar på min sidebjælke! Wow!

Seneste kommentarer Siteoverlay

Cirka yderligere 10% klikkede igennem på kommentarlinkene direkte under hvert indlæg. Dette er forbløffende! Så interessant som jeg synes, min blog er, stoler de besøgende virkelig på andres kommentarer for at se, hvad der er eller ikke er interessant på mit websted.

En af mine venner fra arbejde, Randy, fortalte mig, at han kun læste indlæg, der havde 1 eller flere kommentarer på en blog. Jeg syntes, det var interessant, og jeg lavede ændringer til dette tema for at angive antallet af kommentarer; dog var jeg aldrig i stand til at måle den faktiske virkning af disse ændringer.

I dag tror jeg, at jeg har bevist, hvor vigtige kommentarer der er, samt at vise, hvor mange kommentarer der er kommet til hvert indlæg. Jeg kan endda prøve at gøre noget mere arbejde på min startside ... måske en liste over indlæg med flest kommentarer til dem. Det viser dig, at sociale medier handler om samtalen
. At vælge et godt emne og skrive godt er en del af ligningen, men folk er sociale væsener - og trækker hen mod emner af fælles interesse.

BEMÆRK: Jeg kører far Rob Marshs Seneste kommentarer plugin. Det er rigtigt ... Fader Rob er en romersk-katolsk præst! Jeg tror ikke, at kraften i pluginet har nogen indflydelse ovenfra, men jeg er sikker på, at lidt tro ikke kan skade, ikke? Tak, far Rob!

2 Kommentarer

  1. 1
  2. 2

    Jeg er enig. Jeg har også bemærket dette på min webstatistik. Jeg tror, ​​at mit webstedsdesign kan justeres yderligere for at gøre kommentarerne mere fremtrædende, så det er et andet job for mig at lave en aften 🙂

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.