Klar, ild, sigter

Depositphotos3269678 s

Denne aften var en dejlig aften tilbragt med nogle meget kendte salgs-, marketing- og brandingeksperter. Vi blev inviteret til en meget flot restaurant i et privat rum. Formålet med mødet var at hjælpe en kollega, der ønskede at tage sin virksomhed til det næste niveau ... eller et par niveauer ud over, hvor det er nu.

Der var masser af enighed i rummet ... find ud af, hvad det er, du gør i en enkelt sætning, identificere de træk, der adskiller dig, udvikle en proces til at sælge dine tjenester baseret på den værdi, du bringer, oprette forbindelse til dit netværk for at identificere de bedste udsigter til at markedsføre til og udvikle et brand, der omfatter det, du bringer til bordet.

Jeg var ikke nødvendigvis uenig i dette ... men det er noget ret intenst arbejde, ikke? Du kunne arbejde i årevis på disse ting ... og ende tilbage på tegnebrættet, fordi det ikke lykkedes dig.

Med al respekt for mine kolleger er jeg altid lidt skeptisk, når eksperter leverer denne type strategisk planlægning og rådgivning. Jeg har ærligt talt arbejdet i og omkring marketingafdelinger i over to årtier nu, og jeg kan ikke tænke på en enkelt marketingplan, der fungerede som planlagt.

Helt ærligt tror jeg, at meget af denne tale kun er valmuehane.

Det er ikke helt køje ... Jeg tror, ​​at tænke strategisk er vigtigt. Når alt kommer til alt skal du vide, hvor målets generelle retning er, inden du trækker en aftrækker. Jeg vil dog hellere have, at nogen fyrer først og derefter sigter snarere end at arbejde i flere måneder for at oprette et skud, der overhovedet måske rammer bullseye.

Jeg ser ofte virksomheder mislykkes, før de nogensinde rent faktisk trækker udløseren. De er så bange for fiasko, at de er lammet og aldrig faktisk tager de nødvendige risici for at komme videre. Se dig omkring på de virksomheder, der har succes. Er de vellykkede, fordi de planlagde fejlfrit? Eller er de vellykkede, fordi de var smidige og i stand til at tilpasse deres strategi, som kravene fra deres kunder, deres kunder og deres branche krævede?

Hvad er dine synspunkter? Erfaring?

8 Kommentarer

 1. 1

  Jeg tror, ​​du har det meste. Det ser ud til, at det afhænger af, hvad du laver, og hvor sikker du er på, at noget er værd at promovere. Hvad jeg mener er, at det nogle gange er meget nødvendigt at få en formel plan på plads, der har retning og formål. Det hjælper de mennesker, der gennemfører planen, med at forblive på kurs. Imidlertid skal der inden for denne plan være mere udførelse end planlægning. Indledende strategier kan blive vendt på hovedet i løbet af få dage. Det kræver hurtige ændringer.

  For at tage din analogi lidt dybere, forestil dig, om du slet ikke sigtede, før du fyrede. Du kunne ramme målet, men du vil sandsynligvis gå glip af det helt eller ramme en ven eller dig selv. Derfor tænker jeg, at dette afhænger meget af, hvor sikker du er på idéen eller forretningen (hvor stort målet er).

  Så for at bringe det hele sammen - i dette konkurrenceprægede miljø, vi alle er i, er vi nødt til at sigte meget hurtigt mod målet og skyde, derefter målrette og skyde igen, så virkelig målrette og skyde igen. Eller ... bare tag haglgeværet med.

 2. 2

  Doug,

  Jeg er med dig på denne. Efter at være kommet fra en semi-stor organisation, hvor hastighed blev målt i måneder og et halvt år og "strategi + at få det" rigtigt var 15-årige institutioner, så jeg værdien af ​​at være smidig, da vi begyndte at anvende en ny metode til driften af ​​vores forretning . Nu kører marketing for en opstart, der, da jeg startede, var mindre end det marketingteam, der arbejdede for mig, er dit punkt endnu vigtigere. De kollektive erfaringer fra seniormedlemmerne i teamet skal være nok til at pege dig i den rigtige retning. At være smidig og konstant blive bedre handler om operationel ekspertise ... en utrolig vigtig og ofte overset færdighed for voksende teams.

  - Jascha

 3. 3

  Helt enig, Brian! Det ironiske er, at jeg bruger det meste af min fritid på at læse og studere andres resultater, så jeg ved, hvilken retning målet 'skal være'. Jeg er bare bange for, at mange virksomheder faktisk aldrig tager det første skridt. De fejler ikke med det samme på grund af et fejltrin ... men de fejler i sidste ende, når andre går forbi dem.

 4. 4

  Ja jeg er enig. Jeg har ikke set dårlig markedsføring fra første hånd, men jeg bliver ved med at høre historier om ældre virksomheder, der virkelig kæmper med den første marketingindsats. De får det bare ikke, så al planlægning i verden hjælper dem ikke med at lære de rigtige lektioner, de har brug for, for at genoptage og skyde igen, og de gentager ikke hurtigt nok til at løse problemet.

  Forresten, det er en god analogi. Det fungerer meget godt i dette tilfælde. Du har ret i bare at vide, hvor målet er, og jeg er sikker på, at du har en meget god fornemmelse for det. Nogle mennesker gør det dog bare ikke. Hvem ved, om planlægning hjælper, men mand, der er nogle mennesker, der bare skyder sig selv i foden med deres markedsføring. (Jeg måtte sige det, det passede bare for godt)

 5. 5

  Doug Jeg kunne ikke være mere enig med dig. Kernen i, hvem jeg er, er: ENTREPRENØR. Og hvad iværksættere angår, handler jeg om at visionere fremtiden og tage de nødvendige skridt for at komme derhen. Jeg tror på strategier. Jeg tror på planlægning. Jeg må dog indrømme, at jeg aldrig har udviklet en traditionel "forretningsplan".

  For et år siden havde jeg en samtale med en herre. Jeg kan ikke engang huske hans navn. Vi mødtes for første gang på et morgenmadsmøde, hvor vi begge deltog i Castleton, Indiana-området. Det var en af ​​disse "stand-out-in-the-parking-lot-for-over-hour-after-you-just-met-conversations" og på en eller anden måde kom vi videre til emnet om at oprette en forretningsplan. Jeg tilstod over for ham, at jeg aldrig havde oprettet en traditionel forretningsplan. Han spurgte mig "Planlægger du når som helst snart at få finansiering fra en bank til din lille virksomhed?" Jeg svarede: "Nej." Så bekymre dig ikke om en forretningsplan, sagde han. I det væsentlige fortalte han mig "Ild og sigte." Han opfordrede mig til at følge min iværksætterånd og gå ud og få succes.

  Og så Doug, det er det, jeg har gjort i de sidste 3 år, siden jeg lancerede Cross Creative i oktober 2007. Så tillykke med fødselsdagen til mit firma og mange flere års succes for os begge, når vi bestræber os på at tjene med de lidenskaber, der rører os op hver nye dag! Det er en dejlig dag at være iværksætter.

 6. 6

  Helt enig, Doug. Analyse lammelse er ikke kun et symptom på store virksomheder. Mange ejere af små virksomheder er også bange for et forkert træk. Handling med målinger til evaluering af succes er en god strategi. Fortune favoriserer de dristige.

 7. 7

  Jeg er også enig Doug, fleksibilitet er navnet på spillet i dag. Strategisk tænkning i dag skal omfatte evnen til hurtigt at tilpasse sig et stadigt skiftende marked.

 8. 8

  Dette er grunden til, at de virkelig succesrige iværksættere starter virksomheder ... så sælger dem til strategerne, der taler for meget "poppycock" til nogensinde at have startet en på egen hånd.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.