Kyssteori Farvel: Virksomheders fem lammende vaner

0977684806.01. SCMZZZZZZZ V44661370I går afsluttede jeg læsningen Starfish and the Spider: The Unstoppable Power of Leaderless Organisations. Hvis jeg skulle rangere det, kan det være en 3 eller 4 ud af 10. Det er en hurtig læsning, og meddelelsen bag det er både rettidig og utrolig vigtig. Helt ærligt kunne den dog have været offentliggjort som en hvidbog og haft den samme indvirkning. Det er ingen fornærmelse for forfatterne ... det er bare, at bogen er en opdagelse og bekræftelse. Det er ikke en handlingsbog.

Bob Prosens bog, Kiss Theory Farvel er det modsatte. Så snart jeg hentede denne bog, følte jeg det som om jeg gik ud af en rulletrappe og på et raketskib. Jeg er kun igennem introduktionen, og der er allerede værdifulde oplysninger. Her er en teaser - de fem ødelæggende vaner, der får virksomheder og organisationer ingen steder hurtigt:

 1. Fravær af klare anvisninger
 2. Mangel på ansvarlighed
 3. Rationalisering af ringere præstationer
 4. Planlægning i stedet for handling
 5. Aversion mod risiko og forandring

Ummm ... ouch! Bob opsummerede bare min voksende frustration over mit job. Jeg arbejder for en fantastisk, succesrig arbejdsgiver vokser som skør. Jo flere medarbejdere og forfremmelser, jo langsommere synes vi dog at få. Bob ved ikke noget om vores firma, men han spikede det absolut! Disse er netop de ting, der bremser os, som vi skal ændre med det samme.

Jeg videregav et par eksemplarer af denne bog til nogle mennesker i organisationen. Jeg håber, at de også har klaret introduktionen! Jeg kan ikke vente med at grave i resten af ​​denne bog. Bogen fokuserer ikke på disse ødelæggende vaner, den fokuserer på, hvad der er nødvendigt for at ændre organisationen og få den til at bevæge sig i den rigtige retning!

Jeg er sikker på, at jeg deler meget mere fra denne bog med dig i de næste par uger. Hent en kopi af Kiss Theory Good Bye af Bob Prosen så vi kan diskutere det sammen.

7 Kommentarer

 1. 1

  Wow, lyder som det firma, jeg arbejder for i øjeblikket. Det ser ud som et firma begynder at vokse fra et innovativt lille til mellemstort firma til mere af et virksomhedsmiljø. Disse 5 vaner bliver alle til fælles.

 2. 2

  dang. mit lokale bibliotek har det ikke.

  Jeg er 100% med dig på den øverste 5. Jeg gennemgår en "lad os ignorere vores sidste post mortem og gentage de samme problemer" ved min opstart lige nu. ugh.

  • 3

   Interessant, engtech. Vi er så bange for vores sidste fejl, at vi er lammet i planlægningstilstand. Uger fra frigivelse, og vi diskuterer stadig funktioner og funktionalitet. Det er slet ikke sundt. I et firma kaldte det en af ​​de bedste chefer, jeg nogensinde havde haft det, "Analyse lammelse".

   Nogle gange er du bare nødt til at komme videre. Til dit punkt kan du dog ikke bare bevæge dig uden at justere!

 3. 4
  • 5

   Bøger er min kreative afsætningsmulighed, og de bruger virkelig min fantasi. Jeg har altid været en ivrig læser - hovedsageligt fordi jeg altid har været i stand til at anvende det, jeg har lært, på det, jeg laver.

   Naturligvis er kreativitet sandsynligvis ikke et primært krav til de job, jeg udfører (selvom det er kernen i det). Du er selvfølgelig både uddannet og har trænet dig selv i kreativitet - så jeg antager, at åbning af en bog måske ikke er den bedste ressource for dig. Det er virkelig et interessant perspektiv, Bitt! Har du andre kreative forretninger?

   Jeg prøver at gøre 1 ud af 5 bøger til at være fiktive, så jeg ikke begraves i lederskab, teknisk og marketingmateriale. Jeg er forsinket med det lige nu!

 4. 6
  • 7

   Pæn! En lille Søstjerne humor! Jeg er bange for at afskære hovedet helt sikkert vil dræbe os. Ironisk nok, selvom vi har disse 5 spørgsmål at tage os af, er hoved er den, jeg har mest tillid til at foretage de nødvendige ændringer.

   Desværre er jeg ikke i en autoritetsposition til faktisk at foretage ændringen, så det er sværere for mig at. Jeg prøver dog at gøre en forskel!

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.